"Nikad ga neću ostaviti"
82

Jada Pinkett Smith tvrdi da je Willow šamar na dodjeli Oscara spasio njihov brak

L. R.
Jada Pinkett Smith i Will Smith (Foto: EPA-EFE)
Jada Pinkett Smith i Will Smith (Foto: EPA-EFE)
Jada Pinkett Smith nedavno je za medije otkrila kako je trenutak kada je Will ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara 2022. godine, spasio njihov brak.
Naime, nakon što je nedavno iznenadila javnost da par ne živi skupa gotovo sedam godina, glumica je potom izjavila da se ipak neće rastati. No, sada je otkrila jedan od razloga, koji je spasio njihov brak.

"Nakon svih tih godina pokušavajući shvatiti hoću li napustiti Willa, trebao mi je taj šamar da vidim da ga nikad neću ostaviti. Ko zna gdje bi bila naša veza da se to nije dogodilo", navela je glumica.

Inače, par je u braku od 1997. godine, ali niko nije znao o njihovim problemima u braku te da je par živio odvojeno čak sedam godina.

Pinkett Smith se prisjetila kako se sve promijenilo te večeri u Los Angelesu nakon što je njen suprug otišao na pozornicu i ošamario Chrisa Rocka zbog šale koju je komičar uputio njoj zbog alopecije.

"Sada to zovem 'sveti šamar' jer je nakon njega došlo toliko pozitivnih stvari", rekla je Jada, dodajući da joj je drago što je bila na događaju unatoč tome što ga je htjela propustiti.

Uprkos tome što je Pinkett-Smith detaljno opisala probleme u njihovom braku i otkrila aferu s pjevačem Augustom Alsinom, Will Smith je stao uz nju nakon izlaska knjige. Will Smith je čak zahvalio Jadi na podršci rekavši kako se mnogo puta žrtvovala za njega.