Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta bi dr. krolja rekao na ovo?
Prije nekoliko godina gurala da se Chris Rock otpusti sa vođenja Oscara, krhala se sa prijateljem svog sina, i nabila Smithu rogove, i svi znaju da je rogonja, ovaj je prozvao da je ćelava, što nije bolest!!! 70% muškaraca onda "bolesno"...i Will frustraciju iznio na Chrisa. zdaPi
Al u mislima.
Da je drk'o svaki dan na nju ne mozete opravdati samar koliko god da pokusavali.
Da je meni uvrijedio bolesnu zenu koja zbog toga nema kose ne bi se zavrsilo na samaru. A ti ako mislis da je normalno smijati se na racun necije bolesti nisi dobar. Lik nikad nije ni bio neki komicar al haj.
Ide opet samar