Doživjela i potres mozga
37

Ima trajne ozljede na glavi: Obožavateljica tuži 50 Centa jer joj je bacio mikrofon u lice

L. R.
50 Cent (Foto: EPA-EFE)
50 Cent (Foto: EPA-EFE)
Bryhana Monegain tuži repera 50 Centa jer je tokom jednog svog nastupa udario mikrofonom u lice tako što ga je bacio s pozornice u publiku.

U sudskim dokumentima koje su mediji dobili, navodi se da kada je reper shvatio da mu mikrofon ne radi kako treba tokom nastupa, odlučio ga baciti u publiku.

No, ne razmišljajući o posljedicama, mikrofon je ozlijedio jednu od njegovih obožavateljica koja se nalazila u tom trenutku u blizini pozornice, nanijevši joj povrede na glavi.

Bryhana Monegain, koja je inače voditeljica radija Power 106, hitno je prevezena iz koncertne dvorane u bolnicu. Ona je otkrila da je pretrpjela teške i trajne ozljede, a iz bolnice su naveli da je pretrpjela potres mozga, velikom ranom na glavi i bolom u lijevoj ruci.

Podsjećamo, incident se dogodio 30. augusta prošle godine u Los Angelesu, a na snimku koji je tada podijeljen na društvenim mrežama moguće je vidjeti kako je reper bacao mikrofone čak dva puta. Prvi put je bacio na pozornici, dok je drugi završio u publici.

Policija je tada obavijestila medije da je "50 Cent bacio mikrofon na svoju ekipu u prostoru blizu bine i udario žrtvu", ali i da je žena tvrdila policajcima da je "on pogledao direktno u nju prije nego što je bacio mikrofon".