Nakon glasina o prekidu
122

50 Cent poručio da će apstinirati od seksa u 2024. godini: Nemam vremena za ometanje

L. R.
50 Cent (Foto: EPA-EFE)
50 Cent (Foto: EPA-EFE)
Reper 50 Cent jučer je putem svog Instagram profila podijelio da će jedna od njegovih novogodišnjih odluka biti apstinencija od seksa.

Naime, 48-godišnji reper je napisao da se odriče seksa kako bi ostvario svoje ciljeve.

"Moja nova ideja je tako velika. Nemam vremena da me ometaju, prakticiram apstinenciju. Nadam se da će vam ova Nova godina pomoći da napredujete na sljedećem nivou", napisao je i označio svoj brendove.

U objavi je također podijelio nekoliko fotografija na kojima nosi odijelo i kravatu dok je konzumirao takozvanu kubanku uz čašicu konjaka.

Poznati reper nije otkrivao detalje o svojim ciljevima u 2024. godini, ali mediji slute da je riječ o poslovnim poduhvatima, budući da je nekoliko sati kasnije objavio fotografiju svog konjaka i napisao da "uvijek postoji još jedan nivo".

Neki njegovi fanovi izrazili su podršku u komentarima ispod objave slavnog repera.

"Način razmišljanja i disciplina za pozitivnu promjenu", "Ostani fokusiran, brate. Ovdje navijamo za tebe", "Izvršni način rada, mogulski potez, samo pozitivne vibracije", "Jedva čekam vidjeti tu veliku ideju. Hvala ti što si nadahnuo mnogo ljudi, uključujući i mene. Bog blagoslovio mog brata", bili su samo neki od komentara.

Inače, njegova objava dolazi nakon što su se pojavile glasine da su on i njegova djevojka Jamira Haines, prekinuli vezu. Poznato je da su izlazili najmanje godinu dana, ali njegov predstavnik još uvijek nije odgovorio na glasine o prekidu.