Reper oduševljen
27

Bakica iz publike plesnim pokretima privlačila pažnju na koncertu 50 Centa

L. R.
Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram
Reper 50 Cent nedavno je održao nastup u Resorts World Areni u Birminghamu, a pažnju privukla je bakica koja je plesala uz njegove pjesme.

Snimak prikazuje stariju ženu u publici koja maše rukama uz pjesmu "Ayo Technology" iz 2007. godine, na društvenim mrežama podijelio je upravo 50 Cent.

Gotovo 15.000 ljudi uživalo je u njegovim najvećim hitovima kao što su "In Da Club", Candy Shop", P.I.M.P., i "Just A Lil Bit", ali baka iz publike je bila glavna zvijezda njegovog nastupa.

"Daleko najbolja osoba na mom večerašnjem nastupu, plesala je sa mnom. Drugi nastup u Birminghamu", napisao je reper u opisu objave.

Kako su mediji saznali riječ je o 64-godišnjoj Mary Jane Farquharson, kojoj je odlazak na koncert 50 Centa već dugo bio na listi želja. Ona je na koncertu bila zajedno sa svojim 38-godišnjim sinom Rossom, a za medije je poručila da se ne osjeća starom.

Za medije su se oglasili i glasnogovornici dvorane u kojoj je održan koncert, rekavši za medije da im se svidjela njena energija na nastupu.

"Vidjeti njen entuzijazam je potvrda kako muzika može zbližiti ljude i ponosni smo što fanovima pružamo nezaboravne trenutke poput ovoga", poručili.

Podsjećamo, 50 Cent je u oktobru održao koncert u Zagrebu, a uskoro slijede njegovi nastupi u Manchesteru, Londonu, Newcastleu i Glasgowu.