Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muslimani ne slave praznike tudjih vjera tako da ne govori u ime svih muslimana, a tvoje je da radis kako god zelis a nase je da postujemo druge i drugacije a ne da se sa njima poistovjecujemo.
@EkonomskaRepublika E to ti je živi dokaz da balija, koliko god da se trudi da im ugodi, za njih opet ostaje balija. Mnogi su tako nastradali u BiH samo zato što su imali muslimansko ime.
@EkonomskaRepublika Nemoj ni ti govoriti u ime svih muslimana. Zašto ja/tine bi slavio sa svojim drugom, jaranom i komšijom, sa kojim sam/si odrastao, njegov vjerski praznik? U Tuzli, u svom/mom društvu, svi sve slave.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vala muka mi je od ovih sto se pravdaju.. I jos povrh svega lik navodi eto baka mi je pravoslavka, pod tim bi ga trebali kao cijeniti. Stoj iza svog imena prezimena nebitno koje vjere/nacije. Fasistima se ne mozes udovoljiti, a u svakom zutu ima kukolja
Sta te boli briga.... neka si Cersei uhvatio za guz! :)
@prettyberry Problem je sto nema iza cega da stoji, tj. ono sto ima, kao i da nema. Tako nam je vecini, Mesa Selimovic je to vec davno opisao i napisao, prezvakano milion puta, samo talibani kao ti, a takvih je apsolutna vecina ovog "naroda" to ne zeli vidjeti i priznati.
Srbijanac i Srbin su dva razlicita pojma. Srbijanac je svaki drzavljanin Srbije bilo koje religijske ili etnicke pripadnosti. Srbin je svako ko osjeca da pripada Srpskom narodu.
@Nike Tacno tako!
Mrze te zbog viška "m" u imenu.
Mene nekako boli k. Prvi put cujem za lika
Ovo nema nigdje na svijetu da se toliko gleda na ime i prezime. Puca mi k.rac za vjeru i naciju i ko je vlah ili balija. Ne možemo napredovati baš zbog toga. Bukvalno umrite više svi.
@medellinkartel Ima ovo svugdje na svijetu, ako ne i gore. Jedina razlika je sto u naprednim zemljama ides u zatvor za govor mrznje, ogovaranje, prijetnje, itd. preko interneta...
Ako netko uspije, uvijek ce biti kriticara : mali divno izgleda, dobar glumac, igra van regije i ima bosansko ime...citav program! Jos mora lagati da je pravoslavac po baki, to samo kod nas.Drugdje je covjek ili nije...
Tamam čekam ovaj zadnji serijal i ova budala mi morade pokvarit ćejf.
Cekaj sad mi nista nije jasno, na kliksu ba lije obicno pala m ude kako u Srbiji zive pravi ljudi koji satro ne vole nas djikane preko Drine, a kao satro vise vole mundzose. I sad odjednom samarcina, hladan tus 😂😂😂 I s Hrvatskom i “pravim hrvatima” je isto 😂😂😂 Bal inska kratka pamet se brzo pregrije pa zavrsi u crvenom
@SejdoBrabonjak - djikane, ne laprdaj.
Dječak je zbunjen! Čitao sam srbijanske komentare i tekstove u vezi dječaka. Vrlo loše. Jednostavno im je žao što je Ammar iz Prijepolja "upao" u GOT, pa su izvukli ovu priču ko je, šta je,...nije on jedini kojem se to desilo u Srbiji....sjetimo se samo priče V. Halilhodžića,... Najpametnije bi mu bilo da zove ovu agenticu iz Sarajeva koja mu je našla posao, i da mu traži green card nogama/rukama....bolje mu je biti u američkoj pornjavi - nego u Beogradu u bilo kojem izdanju.
Igre živaca sa imenima!
Mi muslimani, hvala Allahu, ne slavimo Bozic i Uskrs. I nemamo nista protiv radosti koju osjecaju nase komsije drugih vjera koji slave svoje praznike.
Pa nije ga niko normalan napao zbog imena do priglupi i zatucani dio stanovništva sa Balkana. Samo ovdje još vlada takvo bezumlje da se reaguje na nečije ime 🙈
Zgodaaaaaaaaaaaaan :) Dodji nam u Rajvosa Ammare :)
Prije ce biti da ga prozivaju zbog dva "m" u imenu. :D A jos mi je gori jer se pravda hahahaha
Ammare nemas ni trunke samopostovanja! Sta si htio reci time da ti je baka pravoslvka!? Pravdas se nekome sto nosis ime Ammar? Zar u Srbiji nema mjesta za one koji nemaju pravoslavnu vjeru? Stid te je reci da si Bosnjak-musliman? Kako ce te postovati drugi, ako sam sebe ne postujes?
Te zelene oci, tako cesto prisutne kod Srba.