Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova fakat ne zna pjevat :) al\' zato zna plovit lađom. :D
jel ovo ona sto se kara neobrijane p11cke ?
a jel svaka \"treba\" voli da ga famfla kao severina? I da svrsi po ustima isto..
Opet ti iz šume na kalovitim brdima.Jel teško hodati po blatu u opancima?? Jesi li namirio tatu gicka u krmetnjaku jutros??
\'ta cete vi placati? Od Beska i Mrkve niste dalje vidjeli. A\'ja. Cuj platice mu cevape!!!! Ajde, zabi se u tu blisko istocnu carsiju sa Iznogudima i ostalim Bagdadskim lopovima i suti.
Dodjes vidis i slinis kad osjetis atmosferu u SA. Ako nista platicemo ti da dodjes u Sarajevo na na ekskurziju i na cevape ako prodjes odlicnim na kraju godine.
Bias lijepo, narod zabavlja a ne ko u rajvosa, crnjak frontalni.
KAD CEMO DA GLEDAMO SNIMKU SA SEVERININIH ORGIJA U BEOGRADU
Seve fakat nema veze sa pjevanjem, ali je k\'o stvorna za pornjavu! :D
Veliki umjetnik, steta samo sto od cijele prestave pravi peep show