Apel na Facebooku, YouTubeu...
283
Fanovi benda One Direction: Molimo vas, dođite u BiH!
Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e redakcijo, ja snimio juce starog kako se napinje dok sere, pa et ako mozete objaviti to sutra na vasem portalu, bio bih vam zahvalan
Oni nesto pozivaju, djecurlija od 12 godina, hahaha, smijesno
Ma ja mislim da svi mi Directionari bi poludili da oni dodju prva ja pa onda ostali. Ma dovoljno je samo jedan clan njihovog benda da dodje da nas usreci. Zato molim sve Directionare da uspijemo da ih dovedemo u BiH da nama svima bude ispunjena jedina ta zelja.
One Direction
Oni ne znaju gdje Bosna jel uopšte postoji a da dođu... Nisu ludi a njih treba na vrbe pokačit ;))
Jooj jesu dosadne više u p.m . Bolje bi im bilo da pogledaju kakvu utakmicu nego što sazivaju ove hal.apače od pe.škeša
ni ja vam nebih dosao
Sta o ovome reci Rejs Seric?
kao prvo, oni su malo je reci odron kao drugo, djeco draga ne znate ni kako sistem radi. bend ne odlucuje gdje ide, nego kada dobiju poziv iz nekog grada dodu. naravno taj poziv znaci osigurati honorare, smjestaj, i sve sto ide uz to. onda bina, osiguranja, i druge tehnicke stvari. s obzirom da nikoga ne zanima takva muzika ovdje, oni nece doci, mozete vi milion klipova napraviti, nista bez para, a za ovu insant produkciju treba para. ako će se već trositi pare, onda ce neki organizator dovesti neki popularniji bend poput Depeche Mode , Iron Maiden ili slicno... savjet, bolje vam je okanite se ove glupe muzike, prerast cete je za 3 do 4 godine.
ne dolazite zivi bili
jadni ste vi ako vam je ovo san i zivotno ostvarenje. pa recite da ova nova generacija omladine ima sansu, buducnost, kvalitet, potencijal nema. tacka. njihov domet je titranje klitica na balavce. jadno, bjedno i isuvise prizemno. a sta ako vam i dodju ti tupani, opalice vase roditelje (ne vas) po dzepovima, vi cete za njima vristati, kupovati stvari sa njihovim likom, misliti da pjevaju tugaljive pjesmice eto bas vama a oni ce zadovoljno trljati ruke na putu kuci a njihovi ce roditelji sve to lijepo na racun pa za buducnost. vi ostajete same, suhe pi.z.de, nikakve, glupe, izigrane i usamljene. dok se vi glupostima bavite svijet citav pored vas prolazi i za sekund skontacete da ste u 30tim same, i dalje suhe pi.z.de, sanjarite o nekome ko ne zna da postojite. glupi zenski mozak, jos gluplji roditelji koji dozvoljavaju takav majmunluk a na kraju, dabogda vam se sve ostvarilo sto sad trazite. be careful what you wish for.
sve vise zakljucujem da ljudi u ovoj drzavi nisu normalni,bar oni sto se bave komentarisanjem po kojekakvim forumima,za sve se nadje nesto lose,i zacini se sa malo vjerske netrpeljivosti,a povremeno i perverzijama... PS nadam se da ce djevojcice ostvariti svoj naum,sretno!!
Curee,ne obracajte paznju na ove maloumne osobe,jer nas je narod toliko zaostao,da im vise nema pomoci,nek\' pise ko sta hoce,mi znamo sta je nas san,i idemo ka tome da ga ostvarimo...
predobrooo! directioneri samo nastavite i na komentarima na youtube-u. lajkajte sve komentare vezane za bih. :**
gledajuci objektivno decki nemaju veze sa pjevanjem, iza njih stoji mocna produkcija koja ih gura sve dokle im je to u interesu, ogromnim marketingom ispiraju mozgove slinavicama sirom vijeta poput ovih na videu, ja zivim u Australiji i ovdje ti decki prakticno iskacu iz pastete...
Djeco , sjedite i učite , 1D vam neće donijeti pamet :)
vi slusate smece jer muzikom se ne moze nazvati ta pametna masinerija koja vas napaljene pubertetlije hvata na golobrade balavce koji vam zamahnu kosicom i naprave zenskasti potez rukom, pisu o glupostima a vi se na to primate ko stuke. bili su prije njih backstreet boysi koji su bili popularniji nego sto ce ikad ovi glupsoni biti a oni su sablon po kojem se rade boy bendovi, provjeren sablon koliko vidim jer se glupacice usplahire kada vide komad koze na koscatom pubertetskom tijelu. vidjecemo u sta cete izrasti bijednice.