Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super. Sjajni murali.
1. slika Naser Orić
Mi stanari zgrade sa muralom trazimo od gradske uprave da nam plate mjesecnu nadoknadu za mural.I oni su nama uveli placanje parkinga ispred sopstvene zgrade.
Dokle ce kontejneri od smeca tjerat pjesake da hodaju ulicom pored hotel Neretve nasuprot Gradske banje? Niste normalni
Nemozete vi oslikati koliko sarajevo moze zakreciti
MURALl na ZGRADI je ko TETOVAŽE na TIJELU !!!
Nema bolje stvari
Ima dobar mural Luke Modrića ali su ga bitange prešarale
Nek je kamerman umastio kameru
Bolje i ovo nego ko neki...ratne zlocince crtaju pfff
Bravo zovnuti ljude Benjamina Becirevic i da oslikaju ljudi fasade i u Sarajevu kod nas ima nekakvih ali papanske ovo je umjetnost
Mozes li spavari Hasane Tanovicu
Super stvar, svaki dan bar jedan turista prodje i slika murale sto dovoljno govori. Najdevastiranija ulica u ratu, prva linija, zasluzuje vise ulaganja :-)
Tako je i u Sarajevu. 🤔
Zašto se na južnu stranu fasade ne bi postavljali solarni paneli? Lokalni nivo, političari, neki projekat možda? Pomogli bi planeti, poboljšali bi fasadu barem na jednom dijelu zgrada a BiH bi u nećemu mogla biti prva?
Hajde sad da posteno pricamo! Kada se krene prema Kiseljaku sva dvoriste su utegnuta, prema kresevu jos bolja prica.. Znaci gdje god zive Katolici sve nekako ljepse izgleda, jel pridjes Bosnjackim avlijama to neke zice, to oronule fasade, to sivilo.. Ne zelim nikog da vrijedjam samo realno kazem! Jel to ima veze sa kulturom!? Ima!? Sa pismenoscu!? Ima! Pogledaj Sarajeva na sta lici.. E sad se vratis na Mural I sve je jasno... U Mostaru moze ali mova ne moze..
Kao bošnjak reći ću ti da si u pravu.. Nema bošnjačke kuće da ispred ne stoji barem 2 kubika pijeska pola obraslu u travu, ostalo mu od djeda rahmetli kao trebat će nekad za nešto ako zatreba...
Vise sam ljut sto ste obojca u pravu nego sto ste istakli
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Klixče bola šta lažeš ko ćuko, gdje ti vidis oronulu zgradu, ovo su sve nove gradnje
Kakve budalastine. I ovo klix propagira
Vrlo lijepa stvar. Milion puta bolji, nego one škrabotine.. Ovo djelo je umjetnički urađeno.