Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predlazem ekonomsko-razvojnu strategiju umjesto pranja novca po festivalima. Ali ne, zasto ukljuciti mozak i shvatiti neke stvari, lakse se napiti i pljuvati kako nista ne valja ..
Aaaa, znaci zbog ovog festivala su Tuzlanske dilere pozatvarali.
Ovolikim brojem festivala se moze malo koja zemlja pohvaliti. Zaista idemo korak ispred svih, imamo divne manifestacije, stvorili smo odlicne uslove da kroz razna sponzorstva peremo ogromne kolicnie novcanih sredstava. Divni, zaista divni primjeri aktivista kulturno umjetnicke zajednice Bosne i Hercegovine.
Kada cujem rijec umjetnik, odmah dobjem osip. Sve to treba u rudnike zaposliti
Vlada BH Obavjestavaju se gradjani BH da ce doci do smanjenja penzija i povecanja cijena goriva zbog "Petog međunarodnog festivala mladih Kaleidoskop" u Tuzli.
Prije da ce radi SFF-a