Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi predsjednik opstine centar Sarajevo koji je odvojio sredstva da se rekonstruise otvorena scena je Mandic! Bravo gdin Mandicu!
Zbog istinite informiranosti zelim istaci da je 1985 prvi put izabran: rukovodilac otvorene scene, docent emir kusturica a clanovi prvog umjetnickog savjeta: miroslav ciro mandic; mirza idrizovic; zehra kreho; nikola stojanovic; sena mustajbasic; jelena covic izeljko nincic!
Kakva izvjesna izeta iz golubovaca! Nidje veze, kod ovih malih zelenih vrijedi hiljadu puta izgovore laz postaje istina! Ma gdje li smo to jos vidjeli?
Abdulah Skaka pravio žičaru,Benjamina Karić pravi skečeve,
Skaka krao od zicare! Skaka je inace veliki borac protiv antifasizma! Normalno i veliki lopov!