Nije bilo ugodno
12

Baby Lasagna o atmosferi u backstageu kada bi prošla Izraelka: Bilo je napeto, ja to ne razumijem

D. J.
Screenshot: RTL
Screenshot: RTL
Hrvatski predstavnik na Eurosongu Babay Lasgna, koji je osvojio sjajno drugo mjesto na tom natjecanju, nakon povratka u svoju zemlju dao je brojne intervjue te je podijelio do sada nepoznate detalje.

Ovogodišnji Eurosong ostat će, između ostalog, upamćen po brojnim skandalima, propalestinskim protestima, ali i teorijama zavjere koje kruže društvenim mrežama.

Jedna od njih je ta da je Lasagna ispao žrtva panike oko Izraela, jer se saznalo da je jako puno ljudi glasalo za njih i da je žiri punio Nemu s po 12 bodova da se spriječi da Izrael pobijedi.

"Možda nešto propuštam, ali zar onda žiri ne bi isto glasao za mene? Moguće ali ne vidim, još smo prije osvojili nagrade od publike. Tako da, ne znam..,", rekao je Baby Lasagna, pravim imenom Marko Purišić, gostujući sinoć u RTL Direktu.

Prokomentirao je i situaciju oko Izraelke koju je publika izviždala tokom nastupa, ali i proteste koji su se održavali ispred arene u Malmeu.

"Mi smo to manje doživjeli jer smo imali drugu rutu busom, ali se osjetilo dosta napetosti kad je prošla u backstageu Izraelka, neki su se čak i posvađali s njihovom delegacijom. Osjetila se neka napetost, ja se u to ne razumijem i nisam informiran, iako bih trebao se informirati da znam što se događa i zašto su svi napeti. Ali, da, osjetila se napetost", objasnio je Marko.

Tijekom razgovora je otkrio i da će preko ljeta svirati u regiji, a onda Madrid, Amsterdam, London... Početkom 2025. kreće europska turneja i album. Za kraj razgovora je dodao i da se ne planira više prijavljivati na Doru.