Zvezde Granda
238

Džejla Ramović otkrila da li bi danas izabrala Mariju Šerifović za mentoricu

I. S.
Foto: Grand
Foto: Grand
Džejla Ramović je u novom intervjuu, između ostalog, otkrila ko je bio njen drugi izbor za mentora u Zvezdama Granda te se osvrnula na to koliko je ovo takmičenje promijenilo njen život.

"Sjećam se kada sam došla da smo se tada skupljali svi u restoranu pored i bilo nas je nenormalno mnogo. Ja sam u autu obukla ono što ću obući kada sam pevala 'Crno i belo' na mom prvom pojavljivanju u Zvezdama Granda. Sjećam se tog spremanja u automobilu pa sam sjela u restoran, završila nešto tu kratko i onda na binu direktno, ali ja to sve vidim kroz maglu", rekla je za Grand.

Novinari su je zatim pitali osjeća li još uvijek tremu kada dođe u studio na Koštunjak.

"Jako, pogotovo prije. Sad sam se još donekle i navikla, a nakon pobjede, kada sam dolazila, bila mi je nenormalna trema, osjećaj koji je i sada tu kad izađem pred taj žiri. Neki čudan, a prelijep i poseban osjećaj", navela je.

Također je ispričala kako su joj Zvezde Granda kompletno promijenile život.

"Zadržala sam istu sebe u suštini, a sve ostalo što se tiče posla je došlo na svoje mjestu i zahvaljujući ovom takmičenju su mi se otvorila mnoga vrata", kazala je.

Otkrila je da li sada gleda ovo muzičko takmičenje te da li bi danas izabrala Mariju Šerifović kao mentoricu.

"Koliko mogu, ispratim. Ne mogu da kažem da pratim svaku subotu. Vjerovatno bih. Ja sam uvijek govorila da je to bio moj prvi izbor, a drugi je bio Bosanac", navela je.