Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ta djeca nisu retardina. Jednostavno, soslo je drugo vrijeme, te su postavljene i druge vrijednosti. Te druge vrijednosti su cesto i pogresne. A vrijednosti ne namecu djeca, nego odrasli.. I tu je kvaka. Gledas savrsene mrsave djevojcice na TV-u, sve je podredjeno ljepoti, svi sa prezirom gledaju debelu tetu, svi se dive onoj vitkoj. I za reklamu i za ozbiljnu emisiju traze neku zgodnu tetu... Standard ljepote se manje namece djecacima, ali i to polako pocinje. Mani se komentara da su djeca gluplja ili da su retardirana. Ona su jednako pametna. Samo su gluplje ove srednje generacije od onih proslih. Ili ti: mi smo retardirani.
Gdje su roditelji? Zna se...svaleraju se na facebook-u
dijeca mala maloumna, vidjet\' ce te nove generacije samo polahko :)
I don\'t want to live on this planet anymore.
To su ustvari male ufurane djevojcice koje su uvjerene u to da su lijepe, te i pitajuci da li su ruzne zele odgovor - o Boze, sta ti pada na pamet, pa prelijepa si.. Ovi drugi, koji misle da su ruzni, sasvim sigurno nece objaviti video ocekujuci da im neko zaista potvrdi da su ruzni.
Ma ja @Dr. ! Pustite mlade na miru.. Neka sa 7 godina prave fb profile.. Kupujte im kompjutere,laptope,mobitele.. Kupite im svee ! Pa da se onda aBd pocnu kasnije,kad im vise nista ne bude bilo interesantno, drogirati ! Koja razmisljanja, ne mogu da vjerujem ! -.-
U cemu je problem da se ne dozvoljava????? Pustite mlade ne miru, k\'o smo to mi da im krojimo pubertetske dane???? U nase vrijeme nije bilo YouTube, sada ga ima i zato ih pustite na miru.
Fejsbuka se raja u 16...
prije su se pitanja upucivala ogledalu, a sada Youtube-u..
hocemo na ulice
Kakve vrijednosti postavljaju odrasli, društvo, okolina, mediji, itd. takva su i djeca. XY je dao jedan lijep komentar već, a ja bih dodao da je sve to smišljeno dragi kameni spavači....... I am gross and perverted Im obsessed n deranged I have existed for years But very little had changed I am the tool of the government And industry too For I am destined to rule And regulate you I may be vile and pernicious But you can\'t look away I make you think Im delicious With the stuff that I say I am the best you can get Have you guessed me yet? I am the slime oozin out From your tv set .......a sutra ste topovska hrana
iskompleksirana generacija
Sve je.bena americka nafurana djeca...
e svasta sam cuo i vidio al ovo je definitivno najbolesnije.. ! pa draga djeco u vasim godinama sam plakao kada bi me mama zvala u kucu da udjem a vi 0-24 za kompom.ccc.. nisu za ovo krivi roditelji, kriv je Zapad !!!
I ovo dobija pažnju medija.
Da, ruzni ste, zato i postavljate takva pitanja jer ste duboko u sebi svjesni te cinjenice. Get a life.
Pa ako je pitanje VASEG urednistva gdje su roditelji ove djece, gdje je to isto pitanje BILO kada ste prenjeli vijest o GLAMOUR stranicama sto niste pitali gdje su roditelji te djece?!?! Vec ste naljepili policiju i naravno kritikovali zlonamjerne komentare druge djece...