Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E ovo je GOSPODJETINA, a ne Hana Hanci Red Carpet
Preljepa zena , dostojanstveno stari i izgleda savrseno
Tatjana Sojic bosanska Helen Mirren...e sad, nije ni Helen top ljepotica al nedavno izabrana za najljepsu zenu svijeta. To je onaj skup svega, prije svega, izvanredna nutrina koja vanjstini daje blistavost..a o samom glumackom umijecu ne treba trosit rijeci. Tatjana je ukratko maestralna.
Daj mi jedno pivo na mene
kosovo republjik
predivna!!!!!
Wow neko ko je zapravo glumac da hoda po crvenom tepihu
Bravo Tatjana. Pored toliko izvikanih, naslikanih samo prozvanih gostiju dali ste čar crvenom tepihu u Sarajevu. Gospodski da valja. Bravo i sve najbolje.
Draga naša Tatjana 💝👌
Koliko mi je drago sto na svakom clanku Klix napise ko je dizajnirao nosnju. TO ja zovem patriotizmom, a ne one sto hoce robote u vojsku ili kojekakva nova carstva da prave...
Fantasticno izdanje!
Divna 🌻🌻🌻🌻
Tatjana legenda, nema joj ravne
Jednostavno - DAMA!
Marija bogati de mi hamburger,nisam jeo dva sata.
Jaooooo 😍😍😍
Ma jaaa....