Kreacija Kaftan Studija
1.7k

Tatjana Šojić oduševila još jednim elegantnim izdanjem na crvenom tepihu SFF-a

N. O.
Tatjana Šojić u kreaciji Kaftan Studija (Foto: I. Š./Klix.ba)
Tatjana Šojić u kreaciji Kaftan Studija (Foto: I. Š./Klix.ba)
Tatjana Šojić dio je glumačke ekipe filma "Praznik rada" koja je večeras prošetala crvenim tepihom Sarajevo Film Festivala te je tom prilikom podijelila utiske o filmu i osjećaje pred premijeru. Također, ponovo je oduševila i svojom odjevnom kombinacijom.

Šojić je za crveni tepih birala kreaciju Kaftan Studija - metalik top s neobičnim otvorenim rukavima i crnu dugu suknju.

Nakon što je prije nekoliko dana "ukrala show" šetnjom s Jasnom Đuričić, Tatjana je i ovaj put spremno pozirala fotografima.

Također, podijelila je i svoje osjećaje pred premijeru: "Jednom rječju presretna sam. Toliki broj izuzetnih umjetnika i predivnih kolegica i kolega - svi tako krasno igraju. Ja večeras osjetim paralelno i veliku tremu i veliku radost i veliku znatiželju".

"Radoznala sam da li će publika da uživa u ovom filmu onoliko i onako kako smo mi uživali s Pjerom radeći na njemu", priznala je.

"Vjerujem da će biti katarzično za publiku jer sve što nas boli želimo da prestane da boli i da nađemo način da prebolimo. Mislim da će ovaj film omogućiti bar dio toga", zaključila je Šojić.