Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne postoji trening za mršanje
vjezbanje, traka, sprave…super stvar da se osjecas fit i poletan. ici rekreativno 3x sedmicno, kasnije 1-2x da odrzavas kondiciju i misice. ali za mrsanje - ispravna ishrana, obavezno 3x obroka dnevno ALI KOLICNISKI TOLIKO KOLIKO TVOM ORGANIZMU TREBA, NI GRAMA VISE. SLATKO uzimati minimalno, jer bez secera mozak ne fercera i figura ce se sama stediti
ne treba izdvojiti ni minut,ako nisi u kalorijskom deficitu.
Ali u proteinskom suficitu, sa oko 1-2-1.5g proteina po kilogramu dnevno. To sto si napisao je osnova - kalorijski deficit, pracen adekvatnim unosom proteina i treningom snage (inace tijelo u kalorijskom deficitu za energiju "jede samo sebe"). Ako hoces odmah rekompoziju, blagi deficit, ali to mogu samo pocetnici i to gojazni.
rekompoziciju*