Zemlja je ravna nije okrugla na ovom se videu vidi kako je zemlja okrugla vidi se da nema nijedne zvjezde i oblaci nemjenjaju svoje oblike ovaj live su napravili samo da pokazu da je zemlja kao okrugla. Svi znamo da niko nikad nije sletio na mjesec dok je bio hladni rat SAD i SSSR su se utrkivali ko ce prvi otici na mjesec. SAD je napravio lazni snimak kao da su sletili na mjesec naravno i na tom se snimku nevidi ni jedna zvijezda a zemlja je prikazana kao okrugla.
Vi teoreticari zavjere kao glavni argument navodite kako se ne vide zvijezde na slikama sa mjeseca. Hajde uzmi sada kameru iz 1969. u najvedrijoj noci pokusaj uslikati zvijezdano nebo pa ces vidjeti koliko ces zvijezda zapaziti. Moderne kamere postave exposure i fokus na svijetlije predmete u kadru pa je nemoguce vidjeti slabu svijetlost zvijezda. I Zemlja nije ni ravna ni okrugla ona je geoidnog oblika.
Oblaci ne mijenjaju oblik zato sto jedan citav prelet kroz orbitu oko Zemlje traje 90ak minuta. To znaci da nemaju vremena da se mijenjaju dok trenutno obilazis iznad njih.
Prikaži sve komentare (65)