Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mene nisu prevarili jer ja ovo nisam ni gledo
Odeš na saff i prevariš se ko nikad u životu...
Glupi novinari klixa. Prvo se informisite. U opisu videa koji se prenosi sa YT kanala, izmedju ostalog pise: ''This video documents an actual spacewalk with a beautiful view of earth from space , taken by astronauts / cosmonauts from the ISS in 2013. Incredible Gopro video footage recorded by Russian cosmonauts during a spacewalk in 2013. This detailed video which was stream live on the ISS live stream gives a stunning view of Earth from space.'' BLAGE VEZE VI NEMATE.
To pasa, udri dislike kad vec ne znas engleski. Hoces li jos da ti nacrtam?
''Prvu sumnju na video bacili su oni koji su imali vremena pogledati na raspored aktivnosti na Međunarodnoj svemirskoj stanici na kojem nije bio naznačen bilo kakav izlazak astronauta iz udobnosti ISS-a.'' Valjda su prvu sumnju bacili oni koji su vec gledali snimak prije 2-3 godine...stvarno ne znam ko pise ove clanke
Jos jedan stvar vezano za ISS (Impossible Space Station).. navodno je u orbiti na visini cca 400km! Ta visina spada pod lejer nase atmosfere zvana Termosfera. Temperatura u Termosferi ide do 1.500 stepeni C. Malo je reci da bi bili sprzeni u tim navodnim "setnjama"!
Ljudi kako ste naivni vi sve vjerujete sto oni kazu daj trzni te se malo i pogledaj te sve od pocetka prije nisi smio rec da je zemlja okrugla odma ti glavu sjeku a danas sta cotav svjet vjeruje da je zemlja okrugla kao imaju snimak sa mjeseca nikad niko na mjesec nije jos sletio svi snimci su lazni pogledaj te orginalne snimke sa mjeseca pa ce vam sve biti jasno
Kako pogledati "originalne" snimke sa mjeseca ako nikada niko nije sletio na ,opet mjesec?
@Kolinda Jel se ti pravis glup il sta lazirali su snimak i postavili su kao da su orginalni snimci
Tune of the day! Dear NASA, Why Are You Lying? Anti NASA Song https://www.youtube.com/watch?v=LYIRoGB3pUU
Ta "stoka" tebi konstantno navodi validne protuargumente tim tvojim kvaziargumentima pa ne shvatate istinu. Samom tvrdnjom da je Zemlja ravna potkopavaju se sva naucna otkrica i teorije u domenu fizike, hemije, biologije (i jos mnogih naucnih disciplina sa kojima "vi" ocigledno niste upoznati).
Ako nije ravna onda je jeeeeeebeno puno punooo veca jer zakrivljenost horizonta nema ni na 36.000km. Kakve veze ima oblik zemlje sa hemijom i biologijom?! Znas li da niko nikada nije dokazao gravitaciju? Jesi li pogledao malo detaljnije cijelu pricu oko oblika zemlje? Odakle znas da je sfericnog oblika?! Ucio u skoli jel, vidio na tvu?
Zemlja je ravna nije okrugla na ovom se videu vidi kako je zemlja okrugla vidi se da nema nijedne zvjezde i oblaci nemjenjaju svoje oblike ovaj live su napravili samo da pokazu da je zemlja kao okrugla. Svi znamo da niko nikad nije sletio na mjesec dok je bio hladni rat SAD i SSSR su se utrkivali ko ce prvi otici na mjesec. SAD je napravio lazni snimak kao da su sletili na mjesec naravno i na tom se snimku nevidi ni jedna zvijezda a zemlja je prikazana kao okrugla.
Vi teoreticari zavjere kao glavni argument navodite kako se ne vide zvijezde na slikama sa mjeseca. Hajde uzmi sada kameru iz 1969. u najvedrijoj noci pokusaj uslikati zvijezdano nebo pa ces vidjeti koliko ces zvijezda zapaziti. Moderne kamere postave exposure i fokus na svijetlije predmete u kadru pa je nemoguce vidjeti slabu svijetlost zvijezda. I Zemlja nije ni ravna ni okrugla ona je geoidnog oblika.
Oblaci ne mijenjaju oblik zato sto jedan citav prelet kroz orbitu oko Zemlje traje 90ak minuta. To znaci da nemaju vremena da se mijenjaju dok trenutno obilazis iznad njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne treba vjerovat ni svemu što piše na internetu. Oće oni i slagat.
Pa ja ovo gledao hahaa, doduse nisam puno jedno 3 minute najvise, jer signal slab bio pa mi zivac puk'o i ugasio
kad ce snimiti kako helikopter u australiji koja je na juznoj strani planete leti naopacke
Bakir i Sebija u epizodi "Kosmička avantura"
Pa dobro dok signal dodje do zemlje i to, haman uzivo
kod nas Dodo & Bake varaju i bez Facebook-a
live prenos iz binga,vreca brasna,karton ulja ,ima se moze se