Ili su seksualno isfrustrirane mizandrijske kučke koje su 20-e godine provele jašući kurčev vrtuljak sa alfama i lošim momcima koji su ih iskoristili i odbacili (pa sad žele u 30-im i 40-im da mlade i neiskvarene cure pretvore u drolje), ili su lezbejke ili su debele nimfomanke. Svakoj feministici fali neka daska! Mrze sve muško i što ima veze sa muškošću. Objavile su rat porodici i braku i ne radi se o "pravima žena" već o mračnoj i zlobnoj ideologiji mržnje, čedomorstva, sodomije i sotonizma!
Suti cuce te sotona pa ce se rasplakati da ga ni ceta demona nece utjesiti! Takav nacin razmisljanja je strogo zabranjen! Ali, salu na stranu, istinu zboris!
@dervofinc; vrlo prost i ocekivan odgovor na vrlo kompleksno pitanje. Tipican odgovor onoga ko nece ili ne moze da razumije ono o cemu RedPill pise jeste da dovodi u pitanje 'muskost' onoga joji postavlja ovakve teme. Razlog je dvojak 1. intelektualna lijenost ili 2. primitivan nacin da se jedan 'muzjak' istakne iznad drugog time sto staje u 'zastitu' svojih 'zenki' time pokusavajuci da predstavi sebe kao potencialno pozeljnoga seksualnog partnera tim zenkama.
Prikaži sve komentare (62)