Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UBLEHARI NAJVECI!! Peru pare godinama!
ima ovdi fine robe na ovom festivalu
Pičvajz.. ime savršeno odgovara.
Jedina korist od njih je što su lake (brzo i lako šire noge). Idealne za Pump and dump ;)
Ili su seksualno isfrustrirane mizandrijske kučke koje su 20-e godine provele jašući kurčev vrtuljak sa alfama i lošim momcima koji su ih iskoristili i odbacili (pa sad žele u 30-im i 40-im da mlade i neiskvarene cure pretvore u drolje), ili su lezbejke ili su debele nimfomanke. Svakoj feministici fali neka daska! Mrze sve muško i što ima veze sa muškošću. Objavile su rat porodici i braku i ne radi se o "pravima žena" već o mračnoj i zlobnoj ideologiji mržnje, čedomorstva, sodomije i sotonizma!
Suti cuce te sotona pa ce se rasplakati da ga ni ceta demona nece utjesiti! Takav nacin razmisljanja je strogo zabranjen! Ali, salu na stranu, istinu zboris!
@dervofinc; vrlo prost i ocekivan odgovor na vrlo kompleksno pitanje. Tipican odgovor onoga ko nece ili ne moze da razumije ono o cemu RedPill pise jeste da dovodi u pitanje 'muskost' onoga joji postavlja ovakve teme. Razlog je dvojak 1. intelektualna lijenost ili 2. primitivan nacin da se jedan 'muzjak' istakne iznad drugog time sto staje u 'zastitu' svojih 'zenki' time pokusavajuci da predstavi sebe kao potencialno pozeljnoga seksualnog partnera tim zenkama.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Crvenokosa na slici 3. nije slučajno u Sarajevu! Ona je poznata feministica na misiji korumpiranja čednosti i časti muslimanske žene. Poziva na seksualnu revoluciju u islamskom svijetu i Egipćanka je koja je otvoreno stala na stranu Izraela u ratu. U Egiptu se uvukla na proteste među demonstante na trgu Tahrir i potom muškarce optužila za silovanje!? Ove žene patološki mrze muškarce i žele ostale žene pretvoriti u drolje, poput njih, i uništiti porodicu! Kučke bolesne jebao vas PATRIJARHAT!!!!!!
@vlado.nine Iskreno Vlado gade mi se muškarci koji staju na njihovu stranu. Ili ste nerazumni, ili ste pederčići, i vama koji podržavate feministice su isprani mozgovi. Vi ste kastrirani tipovi koji su kao psi ženama. Ulizujete se jer mislite da ćete tako dobiti vagine. Zato ste i poznati kao mangine ili bijeli vitezovi. Žene vas ne poštuju već koriste kao kasice prasice, i dok je vas levata žene će biti sve više pokvarene. Muškarac nema šta da bude čedan, ne rađa muškarac djecu. Žena je temelj!
odjebi poltardu jedan. ofiras se kad satiru ponavljas kao da je zbilja
PRIKAŽI ODGOVORE (26)