Faik Kolar, staroga Kolara sin, inače poznat kao nekada vrhunski fudbaler, a sada i stručnjak. Svojedobno je nastupao za neke od najpoznatijih Evropskih klubova, a kao trener je čak osvajao prvenstva, Njemačke , Italije i Engleske. Stručnjak za kojega su se otimali mnogi, nudili desetine miliona eura, ... Murinjo je čak jednom izjavio da mu je Faik uzor u ovome poslu. Ali, ljubav prema Olimpicu je preovladala. Kada on kaze da je Željo porosječna ekipa, treba mu vjerovati. Čovjek zna ! MRŠ !!!
Djeco ne lupajte gluposti. Covjek je rekao istinu. Zeljo jednostavno nije spreman. Covjek je vrhunski sportista koji sticajem okolnosti nije postao zvijezda. Mi malo stariji se sjecamo i znamo Kolara kao odlicnog fudbalera i sjajnog kosarkasa. Jedna je rijec za njega - majstor. Dakle, on je bio majstor kada su i kosarku i fudbali igrali svi i kada je na svakom koraku bio teren, kosarkaski ili fudbalsko
@ser_oliver Šta bolan nije sprema, jesi ti gledao utakmicu ili šta? Željezničar sa pola snage ovo riješio, nek bude sretan što je onaj mutavi linijski sudija sudio 2 ofsajda, jer oni jedino mogu ovi ligu za sjebu još više.
Prikaži sve komentare (39)