Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj se razumije u fudbal isto koliko i ja u kvantnu fiziku
@krejzikure Jarane, to što je bio igrač MALOG nogometa, ne znači da je dobar trener. I ja gledam porniće, pa ne je*em ko oni što tamo glume.
@krejzikure Ma ko god je gledao tekmu vidio je samo jedan tim i ako je Zeljo katastrofa onda su kitari STA....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
daj broj dilera kolaaarrre
e čuj ovog velikog stručnjaka..pa trebo si primit još dva gola najmanje da nije bilo onog levata od pomoćnog sudije
Mozda nismo 100% spremni i uigrani i na pravom nivou,ali to ce doci vremenom,medutim izjave su mu stvarno nevjerovatne,ocigledno je da ima odredeni kompleks prema najtrofejnijem klubu u BiH !
Joj citam komentarevpojedinih uhvatilise Kolara kao Ferguson prvo covjek neralan totalno zeljo jedno 20 puta jaca ekipa drugo poluvrijeme zeljo se igrao bukvalno sa njima.Prvo kolar je jedna neznalica teska cim on moze izjaviti da je zeljo prosjecna ekipa a zeljo jos samo malo kada uigra ovu ekipu tesko da ce postojati ekipa koja ce ih moci dobiti.Jednom rjecju kolar je ovom izjavom pokazao da mrzi zelju i nista drugo i cisti bjes jer je vidio da se zeljo sprda sa njegovom ekipom a da im sudije nije bilo 4 komada minimalno bi fasovali.
koje mudre misli
Faik Kolar, staroga Kolara sin, inače poznat kao nekada vrhunski fudbaler, a sada i stručnjak. Svojedobno je nastupao za neke od najpoznatijih Evropskih klubova, a kao trener je čak osvajao prvenstva, Njemačke , Italije i Engleske. Stručnjak za kojega su se otimali mnogi, nudili desetine miliona eura, ... Murinjo je čak jednom izjavio da mu je Faik uzor u ovome poslu. Ali, ljubav prema Olimpicu je preovladala. Kada on kaze da je Željo porosječna ekipa, treba mu vjerovati. Čovjek zna ! MRŠ !!!
@ser_oliver Šta bolan nije sprema, jesi ti gledao utakmicu ili šta? Željezničar sa pola snage ovo riješio, nek bude sretan što je onaj mutavi linijski sudija sudio 2 ofsajda, jer oni jedino mogu ovi ligu za sjebu još više.
Zdravo, Igram odličnu browser igru i uživam. Menadžer si svog vlastitog tima i takmičiš se sa pravim igračima iz čitavog svijeta. Registruj se, nećeš požaliti! http://www.powerplaymanager.com/r1969268/
čovjek jednostavno ne podnosi poraze, u prvom kolu kaže sloboda dala 2 gola zbog greške odbrane,a treći penal ne bi komentarisao(sarkastično )
oni ti ga puse Faiče...
Ovaj je napusen 100 posto neka ode onom linijskom sudiji i neka plati pice da nije njega bilo i njegovih gresaka minimalno 4 razlike za zelju minimum drugo poluvrijeme zeljo se igrao sa njima
jebemo ti sestru mamu kceru i sve rodice KOLARU!! TM87
kultura na nivou. nema sta.
uostalom kod svih vas je takva rijetko ko od vas ima zavrsenu srednju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pod hitno Bracu gumenu glavu na klupu!
idi se sagni linijskom sudcu