Al ga šupljira ovaj Zahiragić. Kako su studenti dopustili da ih jedan SDA pijun, polupismeni šaner predstavlja? Mogućnost ponovnog ispita u septembarskom roku je dobra ideja ali radi skroz druge argumentacije nego što je ovaj čimpanza predstavio.
@RationalEconomist Kako si mizeran. I ja sam mislila da je Zahiragić SDA pijun sa nekim homofobičnim i iskrivljenim stavovima, ali sad vidim da sam bila u krivu. Zahiragić je prije svega osoba koja zna šta radi i šta funkcija predsjednika SPUS-a predstavlja. Da je stranački poltron, ne bi se borio protiv sadašnje situacije (koja mnogim stranačkim čimbenicima itekako odgovara). Treba biti realan pa pohvaliti osobu koja to zaslužuje, pa makar se i ne slagao sa njom u ostalim segmentima. Svaka čast Zahiragiću!
@bosnajejedina Izuzetno cijenim tvoje mišljenje, međutim ne slažem se. Svojom pojavom nerijetko sramoti ostale studente, počevši od onih snimaka upućenih Šešelju na Pravnom fakultetu pa nadalje, kalja obraz svim studentima i svim građanima BiH. Opet kažem, drago bi mi bilo da nisam u pravu, ali ovaj momak definitivno nije kompetentan za svoju poziciju i izvinjavam se ako to ikoga vrijeđa.
Prikaži sve komentare (126)