ma kakva Europa - Turska je zemlja kojoj samo Turkofili u Bosni zavide jer ne znaju za bolje. Turska je van Istanbula i egejske obale totalno zaostala zemlja, i gospodarski i po nacinu zivota. Treba Tursku malo posjetiti, a ne samo otici u Istanbul. Divna zemlja, odlicna hrana, fin narod ali nije to Europa i nikad nece biti
@forgottenPromises - a sto si studirao u Turskoj molim te? jesi li toliko vezan za religiju??? gdje je ta senzacija od Drzave molim te? daj primjer. daj podatke. uradio je dosta pozitivnih stvari ali Turska je daleko od bilo koje zapadno-europske drzave po svakom ekonomskom indikatoru. Jedina pozitivna stvar je da su dosta samostalni i da nemaju visok vanjski dug - ali treba im jos 100 godina da stignu standard zapadne Europe. Ima ih 80M a imaju 2 puta manji BDP od Spanije koja ih ima 40M.
osim toga, ne govori se samo o ekonomiji. govori se o obicajima, nacinu zivota. Turska je diktatura. Hapse se novinari. Gasi se YouTUbe i Facebook. Svaki dan atentat jer sultan je odlucio da objavi rat Kurdima. I ti to zoves senzacijom??? pa mozda tebi i jeste ako si tamo otisao kao izbjeglica i nisi bolje vidio. Samo ne soli meni pamet. Fino je otici na odmor. Za zivot nikad.
Prikaži sve komentare (72)