Ko je spasio život hrvata TiTA 3 puta ? 1. Muslimanski živalj u JAblanici i Tjentištu 1943 2. Srpski živalj u Drvaru 1944 Gdje se ne nalaze Jablanica, Tjentište i Drvar ? U Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, da ne pominjem MAkedoniju i Sloveniju !
JEST AL RCUKU. Jućer bio na Zelengori i čitao nacionalnosti na spomenicima partizanima. Najviše poginulih HRVATA ! Pobili ih valjda Muslimani hahahha. Čuj 99.999 Srba a Hrvat im vođa. PA prije bi Hitler uspio da je bio JEvrej !! DAKLE NAJMANJE POGINULI JE SRBA IZ SRBIJE. Nije se stiglo pjevat ISTOVREMENO u Vrnjačkoj Banji četničke pjesme i LILI MARLEN i ginut na Zelengori ! REPERTOAR se teško mijenja. NAravno da je bilo 99,99 Srba ne bi ginulim po Bosni nego na svom terenu u Srbiji ! A ko je ufurao u partizane 44 kao maspok skontaj po onoj akciji u Drvaru gdje je većinski Srpski živalj.
Tri sela su tri puta spasila TITU ŽIVOT koji je dobio od naroda tri ordena narodnog heroja. Sva tri sela se nalaze u BiH a ne u autohtonim državama nekih naroda koji se busaju u prsa !
Prikaži sve komentare (111)