Ivo Miro Jović je savjetnik i to nije mjesto službenika nego dužnosnika, kao ministri i zatupnici u parlamentima i vazan je za mandat ministra. Dolaze li ministri i zastupnici redovno na posao? Još jedna politički i nacionalno obojena optužnica. Jednostavno je jedna skupina preuzela tužilaštvo i sudstvo i zloupotrebljava protiv drugih. Zbog toga se bune u RS i hoće referendum.
Gorane, vidim da ste na moj komentar stavili unlike, ja na ovaj vaš neću, mada postoji duboko neslaganje među nama. Ja ne bih optužnicu protiv gorepomenute gospođe bojio necionalnom bojom. Ono za šta se gospođa optužuje je kriminal, a on nema nacionalnu boju, nama naciju, vjeru, zar ne. Nemojte se upinjati braniti gospođu koja je i bez vas nevina po samoj izreci presumpcije. Svoju nevinost će imati prilike dokazati kao i svi ranije optuženi, Bičakčić, Čović, Branković, Lijanović i još čitava plejada ljudi od časti i obraza, nemilosrdno progonjenih za nešto što nisu uradili. Tako će i gospođa Pendeš izaći sa Suda uzdignute glave, nevina i krivo optužena, Ivo Miro će nekom drugom staviti na raspolaganje svoje raskošno znanje problematike obrane zemlje za neki honorarčić, a vi ćete i dalje stavljati unlike na komentare koji se dotiču osoba koji pripadaju hrvatskom korpusu u BiH.
Jesili ti svjetstan da su to i tvoje pare i tvoje djece .Novac namjenjen za ceste ,skole , jsvne ustanove .Ili je najbitnije sto je Hrvatica a to sto vara drzavu normala .
Prikaži sve komentare (28)