Sarajevo
0

Ljeto na Vilsu, nezaobilazno mjesto dobre zabave: Pripremite se, počinje sezona ljetnjih svirki

I. S.
Vikend prepun zabave, dobrih izvođača, još bolje hrane i pića čeka vas na manifestaciji Ljeto na Vilsu, koja je započela sa dobrom atmosferom prvomajskim urankom.

Prigodan sadržaj, prekrasno uređen prostor, zabava za najmlađe i pozitivna atmosfera prikazuju početak odlične ljetne sezone na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu.

Pored brojnih zabavnih sadržaja vani, u Carlsberg Beer Gardenu u petak počinje sezona ljetnih svirki ni manje ni više nego sa predivnim i energičnim Bišćanima, koji su rado viđeni gosti u Sarajevu.

Sutra sa početkom u 20 sati, Zosko & Folk Fingers potrudit će se napraviti nezaboravan dernek sa svojim posebnim muzičkim repertoarom. Najpopularnije pjesme turbo folka presvučene su u potpuno novo ruho - pop, rock i funk aranžman te će definitivo ova interpretacija pjesama izmamiti osmijehe na lica prisutnih, ali i izazvati posebne emocije.

Zosko Handukić, nekadašnji pjevač popularnog bosanskohercegovačkog benda The Babe Barbarela, učinit će sve da ovog petka naprave najbolji provod u gradu.

U subotu i nedjelju posjetitelje će zabavljati akustična, dnevna svirka. Manifestacija Ljeto na Vilsu nudi brojne zanimljive sadržaje za sve generacije, a organizatori poručuju da je ovo samo početak iznenađenja.