Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Državljanka R Hrvatske, rođena u Travniku, uposlena na mjestu pom. Min. obrane BiH Majorizirana, Zaposlena u Sarajevu Mala plata, ali bar redovna, Naknada za odvojeni život, komisije... Obezbijedila stranačke kolege (šta bi Ministarstvo obrane bez Ive Mire i to na terenu) Uzela tal u procesu javnih nabavki, Ovo treba po krakom postupku !
Ma ovo ce ko i Causevic, Budimir , Lijanovic, Covic, SDP reket, i ostali cirkusi da zavrsi !
ove ustase treba istjerati na silu bosne
Jebeš vojsku kojom kurva komanduje.
Ivo Miro Jović je savjetnik i to nije mjesto službenika nego dužnosnika, kao ministri i zatupnici u parlamentima i vazan je za mandat ministra. Dolaze li ministri i zastupnici redovno na posao? Još jedna politički i nacionalno obojena optužnica. Jednostavno je jedna skupina preuzela tužilaštvo i sudstvo i zloupotrebljava protiv drugih. Zbog toga se bune u RS i hoće referendum.
Gorane, vidim da ste na moj komentar stavili unlike, ja na ovaj vaš neću, mada postoji duboko neslaganje među nama. Ja ne bih optužnicu protiv gorepomenute gospođe bojio necionalnom bojom. Ono za šta se gospođa optužuje je kriminal, a on nema nacionalnu boju, nama naciju, vjeru, zar ne. Nemojte se upinjati braniti gospođu koja je i bez vas nevina po samoj izreci presumpcije. Svoju nevinost će imati prilike dokazati kao i svi ranije optuženi, Bičakčić, Čović, Branković, Lijanović i još čitava plejada ljudi od časti i obraza, nemilosrdno progonjenih za nešto što nisu uradili. Tako će i gospođa Pendeš izaći sa Suda uzdignute glave, nevina i krivo optužena, Ivo Miro će nekom drugom staviti na raspolaganje svoje raskošno znanje problematike obrane zemlje za neki honorarčić, a vi ćete i dalje stavljati unlike na komentare koji se dotiču osoba koji pripadaju hrvatskom korpusu u BiH.
Travnik je oduvijek imao vrhunski talent, inteligenciju, umjetnike, znanstvenike i frizere.
I vještice
da je ukrala 3 vrece krompira onda bi vjerovao da ce biti nesto, ovako, to je vec druga liga, ne razumijemo mi obicni smrtnici ta pravila...
Naravno, Hrvati i Srbi iz Bosne, na visokim partijskim i državnim funkcijama imaju po dva pasoša za nedaj Bože. Dostupne su im mnoge državne tajne informacije i blentavi Bošnjaci ni mukajet. Da, imalo je i ima i Bošnjaka, onih sa vrha elita, koji imaju uglavnom i Hrvatske pasoše. SVEN, ZLATKO i sada novi ministar Igor, vjerovatno putovnicu iz Beograda!
Nisu Bošnjaci vlasnici BiH.
Čudim se da su je branili neki visoki funkcioneri iz DF-a. Neka se oglase ako smiju!
Ivo Miro Jović,to je taj AUTENTIČNI hrvtski predstavnik , bolje bi mu ime bilo Ivo Ping Pong Jović
novo čudo nakon ukazanja fiskalnog računa u Međugorju, HDZ imenovao ministra koji nije krao!
Znas sta je najgore sto ta zeza za fiskalni i gradjevinsku dozvolu traje vec 2 god. a niko ne ide da to dovede u red. Znaci inspektori svjesno drzavu stete!
nismo, ali jedno noćenje je ko 50 kubika drveta