ovo je prvi put u zivotu da ne osjecam sazaljenje prema vlatititom narodu . vecegeg debilizima nisam nikad vidio . posebno upada u oci covjek koji natpis ,, ovo je genocid,, i tako devalvira pravi genocid koji se desio u prijedoru , srebrenici itd . druga stvar koja mi ne ide u glavu ,, idemo prema hrvtaskoj kada da mi granicmo sa kanadom ili svicarskom pa oni idu sjeci sumu i zaraditi sebi dinar . u duzno postovanje prema hrvatskoj ipak je to jedna zemlja koja je jucer bila u SFRJ i danas ima velike probleme koji su identicni onima u Bosni i Srbiji . Jedino sto se sada po forumu kote hrvtaski nacinlasti koji ove ljude i cijelu Bosnu i bosanski narod ismijavaju i jos pozivaju vojsku da ih strojnicama zaustavi . jadno i bijedno . glupo . razumijem glad i besparicu ( nije lako ) ali malo dostojanstva u svemu ne bi skodilo .
Hrvatska je daleko od Kanade i Švicarske, istina ali kolio trčite u nju ispada kao da je jedna Švicarska u odnosu na Somaliju, mi ne idemo k vama već vi k nama!
Kakav sad genocid u Prijedoru ???? Zar ti sad isto ne kakiš po toj riječi ,jer gdje je ikakva presuda za Prijedor ?????????? Kakva je sad razlika između tebe i laži koje si iznijeo za Prijedor i Ovoga što je to okačio na vrat i onog u Sarajevu što je optužio grad zbog kurbana ????
Prikaži sve komentare (387)