Nedavno se oženio
195

Sergej Trifunović prvi put o braku: Hvala Svevišnjem što se pojavila osoba s kojom mogu imati porodicu

I. S.
Foto: Instagram/whistler_dick
Foto: Instagram/whistler_dick
Sergej Trifunović je u novom intervjuu prvi put govorio o svojoj 23 godine mlađoj supruzi Isidori Mijanović.

"Ja sam želio porodicu i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čovjeka i nikada nisam bio spreman da tu porodicu pravim kompromisno, s bilo kim, da bih uopće imao porodicu, tako da samo mogu da kažem: 'Hala Svevišnjem što se pojavila osoba s kojom je to apsolutno moguće'", rekao je u emisiji "360 stepeni".

Osvrnuo se i na kritike pojedinih zbog toga što je Isidora 23 godine mlađa od njega.

"Njihovi komentari nemaju nikakve veze sa ljubavlju. S ljubavlju ima veze isključivo ono što se desilo između moje vjenčane žene i mene. To je to", kazao je.

Također je naveo kako je sasvim sigurno da ima istine u tome da se promijenio. Smatra da je jako glupo da se čovjek ne mijenja.

"Mi mijenjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ukoliko smo, naravno, pametni. Vjerovatno jesam i vjerovatno je to bio onaj momenat 'kada središ kuću, onda se pojavi i gost'. Zaista sam počeo da sređujem kuću skoro godinu dana prije nego što se gost pojavio. Vjerujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam nisam zavrnuo rukave da pospremim kuću, da li bi se gost uopće pojavio? Učinio sam taj napor i, hvala Bogu, to je tako", rekao je.

Dodao je kako ga ništa nije natjeralo da se mijenja, većć da je naprosto osjetio potrebu za tim.

"Imam 51 godinu, iako ni sam sebi ne izgledam tako. Došao je neki momenat prirodno. U jednom trenutku sam zavapio: 'Bože, daj mi novog mene. Želim da se rodim nekako nov.' Nekako se tako i desilo. Brak je stvar koja je posljedica, ona nije stvar koja me je promijenila", ispričao je.