Komentari (387)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste pametni u pm, umjesto da rastjerate gamad vi fol napuštate a neznate ni gdje idete.
A što prema Hrvatskoj, što ne idu prema Srbiji?
Ljudi ocigledno zele da privuku javnost na svoju stranu...medjunarodnu javnost...iz te perspektive ovo je dobar potez...naravno bakir mrzi ovu siritinju i njemu bi bilo drago da napuste bih
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
To sto im ostavljate Bosnu i jeste problem,a ostaviliste im je svojim glasanjem u Oktobru,svi listom.Sada bi malo na zapad,a kad bi se vratili nakon nekolg vremena opet bi isto glasali.E moji licemjeri.
@ejex kad bi 100.000 izašlo na ulice izbio bi ponovo rat
75% gradjana glasalo je protiv SDA...problem je sto je zeljko i DF prevario sve...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
u pogrešnom pravcu ste krenulu! Pohod na Institucije, Poljine !!!
Hrvatići i Srbčići veoma ste duhoviti sa oproštenjem poštenim Srbima i Hrvatima, kad ste dobili devedesetih po nosu i belaj se odmah zaustavio, bili ste tako mali, jesmo mi Bošnjaci izdati ali naći će mo riješenje bit će Bosne!
S Turskom ama baš nemam ništa i doživljavam je samo kao dobronamjernu i prijateljsku zemlju, svim građanima BiH, budi kulturan, tebi je izgleda dobro i pogledaj da je u čitavoj zemlji zavladalo robovlasništvo i da su radnici "obespravljeni", a ako te boli istina da je belaj stao tek kada su tvoji dobili po nosu onda imaš pravo da patiš, maštaš, nebuloze pišeš, a posebno da se promjeniš.
imate li pasoše eto hrvatsla vas jedva čeka
A što će im se Hrvati obradovati...ne znaju ni šta će sa svojom bijedom...
Gdje cete, sad ce to rijesiti nova vlast sa srtenkom za bolitak, "bolitka" mora biti ali zna se za koga.
Alan ford reprize
Muslimani nikako da shvate da njih više NIKO ne želi nikako. Zamisli majke Hrvatske koje su izgubile sinove u obrani od muslomana da danas te iste prihvate . RAVNO IDIOTIZMU. Ako muslimani imaju svojih par ikebana kao Komšić i govanjće Jurišić i Mudimir koji su "Hrvati" , to ne znači da imaju Hrvate koji su živote dali za obranu od islamista.
Tursko-ciganska nakazo koja imaš komplekse jer znaš da ti se prababa guzila sa Anadolcima. Što je najvažnije to nije bilo silovanje jer ju je po starom dobrom srpskom običaju tvoj deda ponudio gostima. Jedinstveno u svijetu priznaćeš ;)
Dragi Islamista Ako je tačna tvrdnja Harisa Silajdžića da su Srbi sexualno zadovoljili 500 000 mladih Bolešnjakinja , pa znate li boga ti koliko je to Srpskih ćuna podmireno ?!?! Ako bi išli u krajnost i sve Srpske kite posjekli koje su tih 500 000 zadovoljile ,pa mi bi smo mogli plinovod od Sibira da Zvornika da napravimo :)))) .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Epilog svega ovoga je da će po njih poslat autobuse da se ne moraju pješke i kući vratit. Na granici ih čekaju EU specijalci i bit će " na lijevo krug " .....
EU speciajlci, specialan si ti u glavi sine.
Ko im je piso ove pamflete, vidi slogova... Blefiraju bezveze nisu ni torbe ponjeli
premier i vlada sad placu za vama.gluplji potez u zivotu nisam vidio....IDEMO NIGDJE
zasto u hrvatsku sto neidu u tursku
Oni su Bosanci i nisu turskog porijekla.
Najbolje u Palestinu:D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo je prvi put u zivotu da ne osjecam sazaljenje prema vlatititom narodu . vecegeg debilizima nisam nikad vidio . posebno upada u oci covjek koji natpis ,, ovo je genocid,, i tako devalvira pravi genocid koji se desio u prijedoru , srebrenici itd . druga stvar koja mi ne ide u glavu ,, idemo prema hrvtaskoj kada da mi granicmo sa kanadom ili svicarskom pa oni idu sjeci sumu i zaraditi sebi dinar . u duzno postovanje prema hrvatskoj ipak je to jedna zemlja koja je jucer bila u SFRJ i danas ima velike probleme koji su identicni onima u Bosni i Srbiji . Jedino sto se sada po forumu kote hrvtaski nacinlasti koji ove ljude i cijelu Bosnu i bosanski narod ismijavaju i jos pozivaju vojsku da ih strojnicama zaustavi . jadno i bijedno . glupo . razumijem glad i besparicu ( nije lako ) ali malo dostojanstva u svemu ne bi skodilo .
Hrvatska je daleko od Kanade i Švicarske, istina ali kolio trčite u nju ispada kao da je jedna Švicarska u odnosu na Somaliju, mi ne idemo k vama već vi k nama!
Kakav sad genocid u Prijedoru ???? Zar ti sad isto ne kakiš po toj riječi ,jer gdje je ikakva presuda za Prijedor ?????????? Kakva je sad razlika između tebe i laži koje si iznijeo za Prijedor i Ovoga što je to okačio na vrat i onog u Sarajevu što je optužio grad zbog kurbana ????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
daj bogati samo nam još vi falite!
svi na ulice ali svi
.. mislim da su to džihadisti koji spremaju invaziju na hrvatsku