Messi je bio jedini igrač na SP-u koji je proglašen 4 puta za igrača utakmice, a još je dobio i nagradu za najboljeg igrača SP-a što je bilo i logično ali ovu nagradu dobije Di Maria... Florentino Perez je opet umješao svoje prste!!!
Hahhahah kad pomislim da me ne mozes vise iznenaditi ipak nadmasis sam sebe...7 godina covjek dobivao nagradu i sad se Perez sjetio da nesto uradi po tom pitanju? Halo momak jesi l' to dobar, pa bolan cijeli svijet ismijao odluku da Messi bude najbolji igrac SP-a, a ti i takvi se nasli nesto da pricate. Pa bolan, od ta 4x sto je bio najbolji igrac, 3x je bio u grupnoj fazi protiv neozbiljnih protivnika i to BiH, Nigerije i Irana i sto je najgore ni u tim utakmicama nije nista spec pokazao ali posto je Argentina pobjedjivala morao se neko proglasiti igracem utakmice.
kakve to veze ima? pa ronaldo je u 2013 godini izgubio sve bitne utakmice i trofeje sa realom pa je još proglašen i za najboljeg igrača na svijetu zato što je davao golove protiv elchea, levantea i takvih
Prikaži sve komentare (19)