Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kaze messini dati zlatnu loptu, ni u rodjenoj zemlji ga ne smatraju najboljim
Messi je bio jedini igrač na SP-u koji je proglašen 4 puta za igrača utakmice, a još je dobio i nagradu za najboljeg igrača SP-a što je bilo i logično ali ovu nagradu dobije Di Maria... Florentino Perez je opet umješao svoje prste!!!
Hahhahah kad pomislim da me ne mozes vise iznenaditi ipak nadmasis sam sebe...7 godina covjek dobivao nagradu i sad se Perez sjetio da nesto uradi po tom pitanju? Halo momak jesi l' to dobar, pa bolan cijeli svijet ismijao odluku da Messi bude najbolji igrac SP-a, a ti i takvi se nasli nesto da pricate. Pa bolan, od ta 4x sto je bio najbolji igrac, 3x je bio u grupnoj fazi protiv neozbiljnih protivnika i to BiH, Nigerije i Irana i sto je najgore ni u tim utakmicama nije nista spec pokazao ali posto je Argentina pobjedjivala morao se neko proglasiti igracem utakmice.
kakve to veze ima? pa ronaldo je u 2013 godini izgubio sve bitne utakmice i trofeje sa realom pa je još proglašen i za najboljeg igrača na svijetu zato što je davao golove protiv elchea, levantea i takvih
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovi su gori od nas.Čuj Messi nije najbolji.
NiĐe veze!
Kako je Puyola polomio u kupu, mislim da je nakon te utakmice Carles rekao, dosta od mene, necu da se brukam.. Opasan je ovo bombarder. steta jos se nije nasao u Unitedu, al kad se nadje ima da filuje gore one orangutane.
slazem se iako je messi bolji igrac angel je imao trofejniju sezonu
Zasluzio je to Angel!