Hello smiling Lady..da proslo je odlicno i mnogo ljepse nego sam ocekivao uistinu..ali zato sam od ponedjeljka pod obavezama zaista nemam vremena..ali ok sam..u petak opet idem na kratko putovanje..;) kako si ti..kako s poslom..obavezama..porodicom..slatkisima ;))) evo ja na rucku..i cim spomenu slatkise vidim da i meni treba nesto slatko ;) hvala sto si se javila..uistinu si posebna i nadam se da je sve kod tebe onako kako zelis da bude..
Hello pa sta ima? Super drago mi je da je sve proslo fantasticno. Tako i treba samo uzivaj, kad mozes. Jednom se zivi, bitno je iskoristiti svaki minut tog zivota. :D Uh cini mi se da cu i ja mozda vec od sljedeceg mjeseca imati puno vise posla, udruzje se moja firma sa malo vecom, i odmah i vise posla. Ali meni je bitno da radim, samo se nadam da bas nece biti puno promjena, ovako mi bas odgovara. :-) Porodica sve oki doki. :-) Postala sam pravi slatkoljubac, ne znam sto li. hahahahaha ;-) haha kako si fulio komentar nesto mi na pamet pade ona reklama: Kad si gladan nisi svoj. https://www.youtube.com/watch?v=uA7-31Cxc2I I da sretan put u petak. I sve naj naj :-)
Hahaha nisam bio gladan vec sam rucao..nego slatko nisam nista bio jeo..:) ajoj totalno sam ispao off ovdje ne stizem niti da citam a niti da malo komentarisem..a ne znam je li dobro a znam taj americki sistem kad ove vece kupuju ove manje firme prvenstveno iz toga sto su te manje napravile nesto ili radi konkurencije a ako bude uspjesno to onda ce ta sinergija vjerovatno i dati bolje rezultate..kako god zelim prvenstveno tebi srecu..a i drago mi je zbog svakog uspjesnog posla..a evo skoro sam dosao kuci imao sam naporan dan..sutra ne radim..a moram se spakovati i pripremiti..i otici malo u shopping da se pocastim za rodjendan:) sta cu kad cu biti sam u subotu ;)
Prikaži sve komentare (190)