Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hello smiling Lady..da proslo je odlicno i mnogo ljepse nego sam ocekivao uistinu..ali zato sam od ponedjeljka pod obavezama zaista nemam vremena..ali ok sam..u petak opet idem na kratko putovanje..;) kako si ti..kako s poslom..obavezama..porodicom..slatkisima ;))) evo ja na rucku..i cim spomenu slatkise vidim da i meni treba nesto slatko ;) hvala sto si se javila..uistinu si posebna i nadam se da je sve kod tebe onako kako zelis da bude..
Hello pa sta ima? Super drago mi je da je sve proslo fantasticno. Tako i treba samo uzivaj, kad mozes. Jednom se zivi, bitno je iskoristiti svaki minut tog zivota. :D Uh cini mi se da cu i ja mozda vec od sljedeceg mjeseca imati puno vise posla, udruzje se moja firma sa malo vecom, i odmah i vise posla. Ali meni je bitno da radim, samo se nadam da bas nece biti puno promjena, ovako mi bas odgovara. :-) Porodica sve oki doki. :-) Postala sam pravi slatkoljubac, ne znam sto li. hahahahaha ;-) haha kako si fulio komentar nesto mi na pamet pade ona reklama: Kad si gladan nisi svoj. https://www.youtube.com/watch?v=uA7-31Cxc2I I da sretan put u petak. I sve naj naj :-)
Hahaha nisam bio gladan vec sam rucao..nego slatko nisam nista bio jeo..:) ajoj totalno sam ispao off ovdje ne stizem niti da citam a niti da malo komentarisem..a ne znam je li dobro a znam taj americki sistem kad ove vece kupuju ove manje firme prvenstveno iz toga sto su te manje napravile nesto ili radi konkurencije a ako bude uspjesno to onda ce ta sinergija vjerovatno i dati bolje rezultate..kako god zelim prvenstveno tebi srecu..a i drago mi je zbog svakog uspjesnog posla..a evo skoro sam dosao kuci imao sam naporan dan..sutra ne radim..a moram se spakovati i pripremiti..i otici malo u shopping da se pocastim za rodjendan:) sta cu kad cu biti sam u subotu ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (108)
Jaooooooo tako sam sretan sto sam za kratko vrijeme u ovom virtualnom svijetu stekao tako nekog posebnog i vrlo dragog poput tebe..doista evo sad sam procitao tek..zadnji put smo pisali u cetvrtak mislim..kasnije u petak sam odputovao i sinoc kasno dosao..tako da sam tek sad malo prije dosao k sebi ;)))) woooow tako si me po ko zna koji put pozitivno iznenadila i zaista sam bas happy..nisam pratio klix ovih dana..bio sam prebukiran..iskreno se nadam da si odmorila i da si imala ugodan vikend sa svojom porodicom..i da si bolje jer znam da si mi spominjala da jedan dan si bila bolesna..a da jesam nesto rijesio a definitivno se bolje osjecam ;))) ti si "kriva" za ovaj moj jutarnji osmijeh smiling Lady ;)
Hejjj ti pa sta ima? :-) Znala sam da si na putu ali eto bar da te pozdravim, pa kad god da procitas. ;-) Super pa je malo bolje i da si uspio te probleme rijesiti koliko toliko, ma bit ce to sve bolje i bolje no sikiriki. Hahaha ;-) Vikend je bio ok, uvjek moze bolje. Eee po pitanju toga volim sto sam kriva. :D Ugodan ostatak dana :-)
Hejjj ti pa sta ima? Znala sam da si na putu ali eto ipak da te pozdravim pa kad god da procitas ;-) hahaha. Super bas mi je drago da se problemi polahko rijesavaju, bice to sve bolje i bolje no sikiriki. :-) Vikend je bio ok ali nekako uvjek moze bolje hehehe :-) Eee po pitanju toga volim sto sam kriva. Samo laganini uzivaj. Ugodan ostatak dana (veceri) hahaha da se ipak osiguram jer nisam sigurna za vrijeme. Nikako da naucim hahaha. Veliki pozdrav za tebe. :D
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ovo bi prvacici brze izbrojali
Kakva korist...
e da makar mogu prebrojat na koliko mjesta treba ponovo brojat
Zabrojali se..;)
Evo je li ovdje lakse hahahah :D I ja se nadam da ce se zbrojati hahaha ovo da ne odstupamo puno od teme. ;-) To jeste nezgodno po pitanju auta, ali sta mozes kad je takav sistem moras se prilagoditi, nemas bas puno izbora. E drago mi je da ti popravih vece, i da si se nasmijao. ;-) Eto ja navijam da se zelja ispuni, ma hoce. ;-) Slatko sanjaj a ja se odoh "ufatiti" posla vec zaostajem. :P I tebi takodje ugodan vikend i da se ono fino odmoris. ;-)
Jutro, nadam se da probleme uspjesno rijesavas i da je sad puno bolje SRETNO. :D Zelim ti ugodan pocetak sedmice i da ti sve ide od ruke, puno pozdrava. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (64)