Nastavlja se prepucavanje
88

Miša Grof tvrdi: Nikolini sam kupio vilu od 1.600 kvadrata u Zagrebu, a ona me blokirala

D. J.
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell
Neugodno medijsko prepucavanje između hrvatske voditeljice Nikoline Pišek i njenog bivšeg svekra, Miše Grofa, se nastavlja.
Naime, Nikolina je nedavno na Instagramu napisala kako joj Miša Grof ne dozvoljava da uđe u svoj stari stan u Beogradu kako bi neke stvari preselila u Zagreb. Miša tvrdi kako to nije istina.

Sjedio sam do sada kod kuće i čekao sam da mi dođe snaja iz Zagreba, ali izgled da ima puno obaveza. Nije nikad bila, dvije godine nije bila, kako je ne bih primio, pobogu? Ona najavljuje dolazak, ali je nema. Baš mi je žao, žao mi je zbog djeteta", rekao je za Blic.

"Šta znam zašto radi, to se ne zna, baš se ne zna. Uvijek je dobrodošla. Nije bila ispred vrata, bili su neki novinari, notari. Ne znam šta traže izvršitelji. To je cijela zgrada moja, mojih roditelja. Ona tvrdi da treba da uzme antikvitete, a to je od mojih roditelja. Moj otac je to skupljao, moj djed", tvrdi Miša pa dodaje kako je on finansirao kupovinu luksuzne vile u Hrvatskoj u koju će se Nikolina uskoro useliti.

"Mi nemamo šta da pričamo, pa ja sam dao pare za tu kuću u Hrvatskoj. Nisam pokušao da je zovem jer me je blokirala. Ona mene nikada nije nazvala, eto preko novina ispriča neku glupost. U Hrvatskoj ima kuću od 1.600 kvadrata. Čekat ću i dalje da dođe, šta ću", zaključio je Miša Grof.