nista cudno....ovo su oni o kojima je dodik govorio da primaju pare i instrukcije iz tuzlanskog hotela......to je valjda svima jasno....vodje ove nvo imaju 15-20 000 maraka plate ali se nezna od koga :))))) ...drugo rs je zaduzena sa 4,5 milijardi maraka sto je oko 30-35% njenog bdp...federacija je zaduzena 7,5 milijardi sto je otprilike isto oko 30% bdp a bosna koliko oba entiteta....znaci republika srpska je medju najnezaduzenijim drzavama
@andricg.. Šta je tebi čovječe!? Matematika je egzaktna nauka. DAKLE, BH ENTITET RS JE DUPLO VIŠE ZADUŽEN OD DRUGOG BH ENTITETA. Ovo nikog ne treba da raduje već naprotiv. jer se tendencija zaduživanja nastavlje u cijeloj BiH, ali je manji bh entitet je prodao sve što se prodat može, Federacija ima još telekome u vrijednosti više milijardi maraka. SITUACIJA ĆE BITI JOŠ GORA, PA TI PALAMUDI GLUPU PRIČU I DALJE.
procitaj jos jednom sta sam ti gore napisao...to ti je lektira da naucis :))) ..cuj rs duplo zaduzeniji od federacije?...pa na kakvim ste vi drogama :)))))
Prikaži sve komentare (40)