@ Anti_Protivan Pa upravo ovo sto je napisano i za Mladica:poremećaj pamćenja i ne može naći razliku između istine i fikcije. To vecina ima koja razmislja kao ti tako da reci ti meni kako cete biti ubjedjeni sta je istina ako ni sami ne znate razlikovati između istine i fikcije??? Jednostavno....sjedi i preispitaj se:-))
I kakve veze sada ima tvoj odgovor sa mojim komentarom? Ja fino kažem da je čovjek spasio muslimanske žene i djecu, kako nemate bar malo poštovanja, a ti lupaš gluposti.... Hajde mi navedi muslimanskog generala koji je spašavao srpske žene i djecu? Možda Naser Orić na Božić u Kravicama?
Jarane moj, citas li ti to sto pises? Od cega ih je spasio..od sebe? Navedi ti meni gdje su muslimani ubili 10 hiljada srba? Ili 5, 4...2 hiljade?? Ne treba gurat prst u oko ljudima koji su to prezivili i govorit da je to laz. Covjek koji ubije 5 ljudi, a ne 5-10 hiljada, budi siguran da njemu nema puno razlike da li ce ubiti muslimana, srbina ili nekog treceg. Ko god da je ubijao, bio on Mladic, Oric ili ko vec, treba robijat dok je ziv!
Prikaži sve komentare (277)