Komentari (277)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rimejk epa: "Himmler svjedoči na suđenju Hitleru"
Srbin je Srbina kroz historiju izdavao i ubijao. Srbi i dan danas nisu na cisto jeli Milos Kobilic izdajnik ili heroj. Za neke je i Vuk Brankovic heroj, a za neke izdajica. Da li je Slobodan Milosevic izdajnik ili heroj? Da li je Karadjordjevic sa zlatnim polugama sto je pobjegao u London, ostavivsi Srbe na milost ili nemilost Nijemcima 1941 izdajnik ili heroj? Na kraju izdadose se i Mladic i Karadzic. Ostao je jos Milorad Dodik, posljednja nada u spas Vizantije i pravoslavlja od Beca do Istanbula...
Ooo srbi što nas izručiste Hagu, izdali ste nas i srpsko brastvo
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Zivi fars zlocinac svjedoci zlocincu...
cirkuski majmunčić. da dugo poživi, ali u teškim mukama da mu se presuda izrekne, da se živ raspadne-od srca mu želim
tacno tako, vrh farse! ne zna covjek bil plako il se smijo, a ne mozes se smijati sta su napravili...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
@ Anti_Protivan I jos nesto. Po tebi ako je potrpao zene i djecu preostale u autobuse opravdava sve sto je poslije uradio tj. pobio 7000-10000 ljudi ali je to ok jer je potrpao zene u autobuse?
Jok, trebao ih je pustiti u Tuzlu, da ih Ameri naoružaju pa da nas počiste do Drine... Daj molim te, pa rat je, nismo igrali klikera. Ja Srebrenicu gledam kao Blajuburg, stradalo je mnogo nevinih, ali i mnogo onih koji to nisu. Dole sam napisao broj Srba zvjerski ubijenih oko Srebrenice, od tih tvojih "nevinih civila"...
@ Anti_Protivan Pa eto opet si potvrdio ono sto ti pokusavam objasniti. Mjenjas cinjenice sa finkcijom tj. uvjeravas samog sebe u izmjenjenu istinu kako bi se sakrile cinjenice ili si godiste 90 pa ti je mozak vec izapran 5 puta do sada. Izvini a reci ti meni da li je u Srebrenici djete od 2 DANA bilo vojnik,da li su silovane zene i pobijene bile vojnici i hiljade muskaraca od 12 i 70 godina bili vojnici. I da uzmemo u obzir sve pobijene muskarce da su bili vojnici i to je zlocin pobiti preko 7000 vojnika streljanjem bez sudjenja itd i da li su pobijeni u rovovima na bojnom polju ili selektovano streljani?
@ Anti_Protivan Pa upravo ovo sto je napisano i za Mladica:poremećaj pamćenja i ne može naći razliku između istine i fikcije. To vecina ima koja razmislja kao ti tako da reci ti meni kako cete biti ubjedjeni sta je istina ako ni sami ne znate razlikovati između istine i fikcije??? Jednostavno....sjedi i preispitaj se:-))
I kakve veze sada ima tvoj odgovor sa mojim komentarom? Ja fino kažem da je čovjek spasio muslimanske žene i djecu, kako nemate bar malo poštovanja, a ti lupaš gluposti.... Hajde mi navedi muslimanskog generala koji je spašavao srpske žene i djecu? Možda Naser Orić na Božić u Kravicama?
Jarane moj, citas li ti to sto pises? Od cega ih je spasio..od sebe? Navedi ti meni gdje su muslimani ubili 10 hiljada srba? Ili 5, 4...2 hiljade?? Ne treba gurat prst u oko ljudima koji su to prezivili i govorit da je to laz. Covjek koji ubije 5 ljudi, a ne 5-10 hiljada, budi siguran da njemu nema puno razlike da li ce ubiti muslimana, srbina ili nekog treceg. Ko god da je ubijao, bio on Mladic, Oric ili ko vec, treba robijat dok je ziv!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
@ Anti_Protivan Drug, ti si ocigledno vise Anti_Normalan nego Anti_Protivan:-))))))) Promjeni nick budi to sto jesi:-))))))
Pa šta je nenormalno u mom komentaru? je li to nije istina? Drugo je to što ta istina vama ne odgovara...
Ma svi su smjesni. Adolf je barem imao muda i rokno se. I tako sve z........... a ovi izgovaraju rijeci i ponasaju se kao hrabri itd... a to dokazuje da se seru u čega...i njima je zivot mio pa kakav god bio.Nadam se da ce sto duze zivjeti s puno zdravstvenih problema!
Čovjek spasio tolike žene i djecu iz Srebrenice, nikome (od žena i djece) nije dlaka s glave falila, a vi ga mrzite kao da ih je sve pobio... Ne kontam, kako bi ga mrzili da je pobio i civile?
Zar nije po zakonu da se mora svjedociti u slucaju da te sud pozove ?
Pa gdje sam ja pogrijesio ?
Ja predlažem da ih pustite pod uslovom da nas sad napadnu i da se niko ne miješa. ;)
Smtr fašizmu! Slobodan narodu! Hahahahaha.
njemu sinove treba dovesti da služe kazne sva im se vrata ovog svijeta zatvorala gdje god pođu
Srbi otidite u hag nek vam Mladic malo podudla nako krezav
Mogu se sada sprdati, ali jadna im majka zalosna kad dodju pred Kadiju...
Bem ga u usta kriva
cuj svrbi narod HAHAHAHA pa oni su ljudski izmet Kakav narod i qurac
Ma i ovaj sud u Haagu, tribunal, sta li vec, veceg cirkusa ovaj svijet vidio nije. Ratni zlocinci zive ko u raju, rade sta hoce, evo kao sto se i vidi, lafo im nesto sude, pa sude, pa sude...presuda ce biti, al u sljedecem stoljecu