po svakom mogucem pravilu bi se tekma nakon ulaska navijac prekinula odmah bez ikakvog nastavka i registrovala 0:3 za gostujuci tim...no medjutim...ako sarajvo dobije 3:0 onda nek im odmah dadnu i titulu da se ne maltretiraju dzaba...al s obzirom na nacionalne napetosti vjerujem da ce se registrovati sa 0:0 s obzirom da su prosle 2/3 tekme...
Svugdje u svijetu, neodgovorni pojedinci utrčavaju u teren, pa utakmica bude nastavljena, poslije što izvedu te iste neodgovorne pojedince. Ne opravdavam one kretene, što su to uradili, ali nije se desilo ništa aman zaman, da se utakmica nije mogla nastaviti. - Nije uletila cijela tribina, već nekoliko kretena, koji su brzom intervencijom savladani i odstranjeni sa terena i stvorili su se svi uslovi za nastavak meča. FUDBALERI NISU BILI UGROŽENI, NI NAPADNUTI, KAO ŠTO JE TO BIO SLUČAJ 2004, KADA JE U BANJOJ LUCI, OD STRANE BORČEVIH NAVIJAČA BIO POVRIJEĐEN SADOVIĆ. I TA UTAKMICA JE REGISTROVANA 3:0 U KORIST BORCA, POSLIJE ŠTO SU FUDBALERI SARAJEVA ODBILI NASTAVITI MEČ. HOĆE LI BITI DVOSTRUKI ARŠINI OD STRANE SAVEZA, KAO ŠTO JE TO BIO NE MALI BROJ PUTA SLUČAJ, NA ŠTETU FK SARAJEVO, OSTAJE DA SE VIDI.
NIGDJE NA SVIJETU NE UTRCI NAVIJAC PA GADJA PROTIVNICKE NAVIJACE BAKLJOM I NE SERI!!!!!! u svijetu kad utrce u teren utrce na smjesan nacin a ne skandalozan! osim jedino Grcka i Turska to su kreteni ko i vi pitari :)
Prikaži sve komentare (74)