Svi koji osudjuju Arsena nisu navijaci Arsenala, nego samo obicni isprdci! Arsenal je od 1996-te godine pa do ove godine zavrsavaoa svaki puta medju top 4 tima u Premier ligi. Prije Wengera Arsenal je znao biti i 14 u Premier ligi. Zato ne jedite govna, sezona je duga, tek je pocela. Neko kiksa na startu, neko u sredini sezone, a neko na kraju. Cujemo se u maju slijedece godine, tada cete sa salvom dizati Wengera ;)
Nema ti niko ko je navijac Arsenala ko sumnja u Wengera kao strucnjaka. Al se mora rijesit svojih nekih moram to napisati laznih principa. Valjda je i budali jasno da se danas samo ulaganjem moze uspjeti, a ne pricom. Do prije 5-6 sezona prica je bila mladi su to momci jos se uigravaju, do jucer prica je bila da se otplacuje stadion, sta je sad razlog? Nema ga, jedini koji je ostao je Arsenova tvrdoglavost, al treba biti fer i reci i cijele uprave kojoj je draze da im se isplati veca dividenda.
Ja neshvatam sta bi on trebao dovesti u Arsenal? Ako moze Messija i Ronalda to podrzavam. Koga da dovede? Suareza? Ok, dobar jeste, ali dovoljno dobar za Arsenal ne bas. Roneya? Skup, ali ne kompletan napadac. Itd... Najlakse je se praviti pametan i govoriti kupi ovo, kupi ono. Nije stvar novca, stvar je principa. Tek je krenula sezona, Arsenal sada moze nanizati 20 meceva bez poraza, i sta onda? Kada su prosle godine otisli u Munchen ni oni sami nisu ocekivali da ce ista uraditi, a ocitali su lekciju Bayernu koji kasnije odera i Barcelonu, BvB, Juventus... Znaci, samo lagano, da znate da medju Arsenalovim momcima stasavaju neki novi klinci, Wilshire vec sada vrijedi 35 mil €, Gibbs je najpozeljniji lijevi bek u Engleskoj, Oxlade je napadac kakav nije vidjen od vremena Alana Sherera.... U srijedu ide blitzcrieg nad Fenerom, tada ce hejteri i instant navijaci Arsenala se povuci
Prikaži sve komentare (34)