treba osloboditi ljude, od donacija izgraditi tvornice, zaposliti narod, djeca obavezno u vrtić ili školu. eu ulaže tj. njeni porezni obveznici miljarde svake godine u njih, a nikakve koristi, samo to troše bez veze. Ne može se tako, mora se raditi i doprinositi, mada ja ne vjerujem da će se ovi ikad uhvatiti posla, osim ako se treba opasati bombom i raznijeti.
palestinci su u rezervatu, kreću se u nekoliko km2 u kojem nemaju nikakve šanse za samostalni opstanak. prava pomoć palestincima je da svaka zemlja koja drži do njih zatvori ambasadu izraela u svojoj zemlji i da ih izbaci. ali to niko ne radi jer im je priči njihov interes u odnosu na palestinski. lažni moral klasičan za ljude.
http://www.youtube.com/watch?v=pFWcRJGrxMI ovdje baš izgledaju kao da su u rezervatima, ma u logorima, pa idu u shopping, kupaju se...http://www.youtube.com/watch?v=oMOZvbYJMvU evo kako palestinci zahvaljuju americi i zapadu na donacijama, slaveći 11. rujan, ta njihova nezahvalnost i obraz tvrđi od đona jer ono što iritira svijet, kao i korištenje djece u napadima,kako možeš svoje dijete žrtvovati zbog zemlje, nije mi jasno... ne može svijet toliko trošiti na njih, a oni ništa ne daju zauzvrat, trebaju se civilizirati , školovati, to je sve divlje..... a što se tiče izraela on je tamo jer tako zapadu odgovara, mora imati nekog neislamskog saveznika,tako da ne vjerujem da če ikad zatvoriti ambasade..
Prikaži sve komentare (48)