Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebu Hurejre prenosi da je Allahov Poslanik sallAllahu alejhi ve selem rekao: Crne zastave će doći iz Horasana. Niko neće biti u stanju da ih zaustavi sve dok napokon ne stignu u Eelya (Jerusalem) gdje će uzdignuti svoje zastave. (Tirmizi)Amr bin Marra Al-Jamli prenosi da je Allahov Poslanik sallAllahu alejhi ve selem rekao: Zaista, crne zastave će se pojaviti iz Horasana pa će jedna grupa od njih vezati svoje konje za maslinova stabla između Beit-Lahia (Gaza distikt,Palestina) i Harasta (Damask, Sirija). Upitali smo, ‘da li postoje maslinova stabla između ovih mijesta’. Pa je Allahov Poslanik odgovorio: ‘Ako stabala nema, uskoro će izrasti, za ljude Horasana koji će vezati svoje konje za njih.’ ((Nuaim Ibn Hammad’s Kitab Al-Fitan p. 215)) Buraida prenosi da je Allahov Poslanik sallAllahu alejhi ve selem rekao: Nakon mene biće mnogo (muslimanskih) vojski. Vi trebate biti u onoj koja će doći iz Horasana. (Jalal-uddine AsSuyuti’s Al-Urf Al-Wardi fi Akhbar Al-Mahdi) Horasan =Afganistan
MasAllah.. insAllah da se i to zavrsi, da ne gine nevini sviijet!
poštapalica koja ne pije vode.
isto im ga dodje, iz zatvora u zatvor..........jedino su izraelci na dobiti, ne trebaju ih više hraniti..........
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@ vlado izraelci sigurno nisu fasisti. to je njihova zemlja vec prije 3900 godina bila i ostace jos toliko. Shalom
joj mamu ti jbm! eto sad !
Ortodoksni Jevreiji su protiv države Izrael jer su svjesni da im je Objavom zabranjena. http://www.***.ba/novost/162795/Ortodoksni-Jevreji-protestovali-protiv-cionistickog-Izraela
treba osloboditi ljude, od donacija izgraditi tvornice, zaposliti narod, djeca obavezno u vrtić ili školu. eu ulaže tj. njeni porezni obveznici miljarde svake godine u njih, a nikakve koristi, samo to troše bez veze. Ne može se tako, mora se raditi i doprinositi, mada ja ne vjerujem da će se ovi ikad uhvatiti posla, osim ako se treba opasati bombom i raznijeti.
palestinci su u rezervatu, kreću se u nekoliko km2 u kojem nemaju nikakve šanse za samostalni opstanak. prava pomoć palestincima je da svaka zemlja koja drži do njih zatvori ambasadu izraela u svojoj zemlji i da ih izbaci. ali to niko ne radi jer im je priči njihov interes u odnosu na palestinski. lažni moral klasičan za ljude.
http://www.youtube.com/watch?v=pFWcRJGrxMI ovdje baš izgledaju kao da su u rezervatima, ma u logorima, pa idu u shopping, kupaju se...http://www.youtube.com/watch?v=oMOZvbYJMvU evo kako palestinci zahvaljuju americi i zapadu na donacijama, slaveći 11. rujan, ta njihova nezahvalnost i obraz tvrđi od đona jer ono što iritira svijet, kao i korištenje djece u napadima,kako možeš svoje dijete žrtvovati zbog zemlje, nije mi jasno... ne može svijet toliko trošiti na njih, a oni ništa ne daju zauzvrat, trebaju se civilizirati , školovati, to je sve divlje..... a što se tiče izraela on je tamo jer tako zapadu odgovara, mora imati nekog neislamskog saveznika,tako da ne vjerujem da če ikad zatvoriti ambasade..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad sam bio djete vazda na tv su se gadali kamenjima u tom kraju a sad nema toga, neobisno mi !!
e bas me briga za palestincima
realno nije briga ni ostale, nego je sad u modi biti uz palestince, to je in.
Bar jedna lijepa vijest sa ovih prostora.. Jadni palestinci..
Vjerovatno su sada tako lijepo prevaspitani da im nece pasti napamet da budu opet u hamasu,i fatahu.
Ne znam kako mozes ccc!!
Sta neznas kako mogu, tamo gdje ovi imaju vlast takve kao ti bicuju I udaju sa 12g za starkelje, da si tamo drugacije bi pricala, ja sam bio I znam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Duse drage sta su sve prozivili zbog onih zlocinaca ćifuta crkli da Bog da.
fašistički režim u izraelu se jedino može srušiti slogom muslimanskih zemalja. pri tome mislim na egipat, iran, irak, libanon, tursku i siriju. budući da je među ovim pojedinim zemljama raskol za očekivati je dominaciju fašista na prostoru bliskog istoka još dugo. najveća potpora fašistima su bolesne vehabije koje od islama prave fašistički pokret.
vlado neprdi
neprdi se piše odvojeno četo
PRIKAŽI ODGOVORE (8)