Egipćani bi trebali vladu koja će razmišljati pragmatično. Ako treba kopirati Kineze i uvesti politiku jednoga djeteta jer ih čekaju veliki problemi u budućnosti ako to ne naprave. Danas ih ima 84 milijuna. Misliš velika zemlja , pa nije problem. Problem je što je samo područje oko rijeke Nil naseljivo , a ostalo je pustinja. Nil je velika rijeka, zemlja oko nje plodna, ali čak ni Nil nije neiscrpan niti ima bezgranične kapacitete što se snabdijevanja vodom tiče. A deševale su se u povijesti suše i iscrpljivanje te rijeke. Ako se ne smanji rast stanovinštva , Egipat čekaju strašni problemi.
Po projekiji tvojih šefova u Egiptu bi četiri-pet porodica mogle imati 1 dijete, da uništite muslimane u da se proširi Izrael.
Kako misliš da se proširi Izrael? Želim ti reći da ovakav rast stanovinštva nije održiv. Još 1976. je u Egiptu živjelo 36 milijuna ljudi. Sada ih je 84 milijuna. Što ti misliš da su Kinezi uveli politiku jednoga djeteta radi širenja Izraela? Jeli to tvoja logika. Ako imaš neke informacije o vodenim kapacitetima rijeke Nil koji podržavaju takav rast , ja bi ih volio pročitati. Vama je svaka logika napad na muslimane.
Prikaži sve komentare (128)