Sada ovdje pišu svi oni koji mrze Sarajevo,nije ništa pokazao,placen novinar i tome slično.Niste gledali kako on upošljava Hadžića na utakmici protiv borca i zvjezde al ovaj nije relizovao ništa.Klubovi nude za njega 250k KM ali on neće da ode iz Sarajeva dok ne dođe neka ozbiljnija ponuda,a vi u tome tražite manu jer igra za Sarajevo.Ali čovjek nema toliku medijsku pumpu kao Alen Halilović,evo pogledajte neki video Samira i Alena pa komentarišite ne govorite tako o momku samo zato što ne volite Sarajevo.Napišite mi za kojeg je zainteresovan neki veći klub sa ovih na spisku?Otkad je Osim otišo savez se polahko ali sugurno vraća u prošlost Toni je očit dokaz.
Nema ovo veze sa Sarajevom i ko JE voli a ko ne :D Sarajevo bi prihvatilo ponudu od 100 000 KM da je bilo iste, jer u poslijeratnoj historiji nema 5 igraca koji su otisli za vecu cifru tako da ti je prica smijesna, jos pogtovo kada uzmes u obzir da iz cijele lige niko ne moze otici za puno vecu cifru... Radovca sam gledao par puta i nista posebno ga ne krasi, niti neki driblinzi, niti asistencije, niti brzina... Ima ono sto vecina igraca ima, dali ce izrasti u velikog igraca vidjet cemo, ali trenutno nista spektakularno. Sarajevo igra lose, u losoj formi su i pored svih takvih Radovac nista ne odskace od njih, tako da je smijesno pricati o velikom talentu. U ovim godinama ALEN SKORO je vec bio zvijezda, kralj, sah...A Radovac mu stvarno ne moze kopacke zavezati....
Tačno je što si rekao nema ni driblinge ni brzinu,ali on igra def. veznog i ima odlične pasove,provjeri http://www.youtube.com/watch?v=HZXfsg2rPkI Igra u boljoj formi od pola igrača FK Sarajevo.Pokazao je više od todorovića koji je bio "pojačanje".Da si se informisao,imao je ponudu Arsenala ali je odbio i potpisao za Sarajevo kako bi Sarajevo dobilo neki novac za odštetu.Postavili su mu kauciju 250 000KM a u zimu ga je zatražio Zenit na probu i zadovoljio je ali nije htio ostati u njihovoj školi pa je se vratio da igra u Sarajevu pa će progovorit biti nastavljeni ovog ljeta.Možda si čitao da je izjavio da neće ići ipak nigdje do slijedeće sezone. Prvo se informiši pa govori da je priča smješna.dizlajkovi su očit dokaz da Željovci ne mogu podnijeti Samira.
Prikaži sve komentare (36)