Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno,nek je levat ubacio pola Širokog Brijega koji ne valjaju meda u prvu -.-'
Bice vremena.
Kad musliman uzme repku pod vodstvo vidjecemo pozvane u repku :D
Dobro je se zna ko oce da igra u reprezentaciji da vas kontaktiraju iz saveza (barem se tako predstave i kazu: "ako ocete da vase dijete igra za reprezentaciju trebate donjeti 5.000 KM (kadetska) ili 10.000KM (juniorska)".Ovaj podatak je tacan i plasiran od ljudi koji su imali takav poziv.
Slusam radio i govori lik losa predstava Sarajeva jedini koji igra je Radovac ali nema s kim da igra. Volio bi da sam gledao utakmicu i cuo sam da se povrijedio nadam se da nije sta ozbiljno. Volio bi da ostane jos kod nas a ako kojim slucajem ode da dovedemo nekog kao sto je on u sredini pod hitno jer inace crno nam se pise. :)
Ovaj momak ce za 5 godina biti najbolji bh. igrac ukoliko bude vukao prave poteze i marljivo trenirao. Samo da ne krene stopama Skore koji je upropastio svoj talenat. Vec je imao ponude Bayerna i Dortmunda, ali presudila je odluka njegovog oca (koji je strastveni Pitar) da Sarajevo zaradi na momku. I lupate ciframa, nije 250k maraka nego eura.
Ako bude imao DVIJE LIJEVE kao što su govorili pojedini BiH treneri za Edina Džeku možda i uspije. A PRIČA TVOJA KAO ISKUSNOG TRENERA I POZNAVAOCA NIGOMETA: " Ovaj momak ce za 5 godina biti najbolji bh. igrac ukoliko bude vukao prave poteze i marljivo trenirao". JE PRAVA DEMAGOGIJA. Puna mi je kapa poznavaoca i stručnjaka a liga nam među zadnjim na planeti.....
Ma ovog novinara je garan platio tata RADOVCA jer piše ni manje ni više nego: " Bez dvojbe, Radovac je trebao biti pokretač i glavni kreator igre U-19 reprezentacije". Koja sramota za KLIX.... Ovakvog novinara držite da vam ovako TENDENCIOZNO piše? Nemate boljeg? Pa vašu sportsku rubliku onda treba staviti za primjer ALI KAKO SE NE TREBA PISATI........
Nijedan Srbin u timu kakva diskriminacija!!! Vrijeme je za reprezentaciju RS!!
to sto ti pricas je diskriminacija. samo na drugaciji nacin. ili si takvog stava da i reprezentaciju treba kao svaku drzavnu firmu jednako ubaciti sva 3 naroda bez obzira na njihov kvalitet. po meni je to diskriminacija,
Za ove što govore da nije kakav igrač neka obrate pažnju na to u koju reprezentaciju bi trebao biti pozvan a nije! Mali igra sa 17 godina u prvom timu jednog kluba, nije bitno koji je taj klub i koja je liga! Znači igra ravnopravno sa igračima koji su automatski fizički dominantniji! Ako to nije dovoljno za U-19 reprezentaciju ne znam šta jeste! Koliko od ovih momaka što su pozvani igra za prvi tim svojih klubova?
mozda zato sto ima 17 a ovo u19 ima vremena decko ne sekiraj se
samo mi, navijači Sarajeva kažemo da je odigrao fenomenalno...u stvari, mali je prosječan igrač.
Dobro sam ja rekao,za repku nam igraju igraci koji ne igraju u svojim klubovima,nisu ni na klupi a ustvari su prosjecni igraci za nase lige.Neznam zasto ovo rade,mali Radovac je predobar igrac i bio je jedan od boljih na derbiju,al eto. Ovo nam je greska,ne ulazu na mladje igrace,nemamo nikakvih uslova,stimaju se utakmice,liga svake godine sve gora i gora,savez nista nije uradio,samo idu nagore.
Sada ovdje pišu svi oni koji mrze Sarajevo,nije ništa pokazao,placen novinar i tome slično.Niste gledali kako on upošljava Hadžića na utakmici protiv borca i zvjezde al ovaj nije relizovao ništa.Klubovi nude za njega 250k KM ali on neće da ode iz Sarajeva dok ne dođe neka ozbiljnija ponuda,a vi u tome tražite manu jer igra za Sarajevo.Ali čovjek nema toliku medijsku pumpu kao Alen Halilović,evo pogledajte neki video Samira i Alena pa komentarišite ne govorite tako o momku samo zato što ne volite Sarajevo.Napišite mi za kojeg je zainteresovan neki veći klub sa ovih na spisku?Otkad je Osim otišo savez se polahko ali sugurno vraća u prošlost Toni je očit dokaz.
Nema ovo veze sa Sarajevom i ko JE voli a ko ne :D Sarajevo bi prihvatilo ponudu od 100 000 KM da je bilo iste, jer u poslijeratnoj historiji nema 5 igraca koji su otisli za vecu cifru tako da ti je prica smijesna, jos pogtovo kada uzmes u obzir da iz cijele lige niko ne moze otici za puno vecu cifru... Radovca sam gledao par puta i nista posebno ga ne krasi, niti neki driblinzi, niti asistencije, niti brzina... Ima ono sto vecina igraca ima, dali ce izrasti u velikog igraca vidjet cemo, ali trenutno nista spektakularno. Sarajevo igra lose, u losoj formi su i pored svih takvih Radovac nista ne odskace od njih, tako da je smijesno pricati o velikom talentu. U ovim godinama ALEN SKORO je vec bio zvijezda, kralj, sah...A Radovac mu stvarno ne moze kopacke zavezati....
Tačno je što si rekao nema ni driblinge ni brzinu,ali on igra def. veznog i ima odlične pasove,provjeri http://www.youtube.com/watch?v=HZXfsg2rPkI Igra u boljoj formi od pola igrača FK Sarajevo.Pokazao je više od todorovića koji je bio "pojačanje".Da si se informisao,imao je ponudu Arsenala ali je odbio i potpisao za Sarajevo kako bi Sarajevo dobilo neki novac za odštetu.Postavili su mu kauciju 250 000KM a u zimu ga je zatražio Zenit na probu i zadovoljio je ali nije htio ostati u njihovoj školi pa je se vratio da igra u Sarajevu pa će progovorit biti nastavljeni ovog ljeta.Možda si čitao da je izjavio da neće ići ipak nigdje do slijedeće sezone. Prvo se informiši pa govori da je priča smješna.dizlajkovi su očit dokaz da Željovci ne mogu podnijeti Samira.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
svi koji citate ovaj tekst gore, jedino ste culi za Radovca od svih ovih igraca......zato NE SERITE....momak igra extra sigurno za svoje godine
Samir Radovac novinar koji prati rezultate na sportskim terenima savjetuje selektora koga da pozove!! Mars u cosak kad ne znas gdje ti je mjesto!!!!
Lave, Samir Radovac je fudbaler a novinar koji je napisao text je E. Isanović...
Sorry, sad vidim da sam se zafrkao!! Ime novinara treba da stoji na pocestku recenice!! Hvala na ispravci!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za 100KM kakav hoces text, smijesno je kako se vrsi pritisak preko medija...Ne kazem da su ostali bolji od Radovca, ali vala ni radovac nista nije pokazao, to sto je mlad i igra za prosjecni tim ne znaci da ima mjesta u repki... Jadno od novinarcica...
Ruku na srce valjda selektor zna bolje od nekog samoprovanog novinara koga treba zvati u tim.