Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj deficiit za milju eura peru se guzovi ko case 🤣
Da vam je znati kakav je proces dobijanja dozvole za rad odnosno priznanje skole iz BiH u Austriji niko ne bih otišao tamo!
Kakve su ovo bajke majko mila. Nasu diplomu ovdje ne priznaju. Moraju nastaviti skolovanje da budu pflegefachasistent. A prave medicisnke sestre imaju Bsc titel. Studij na Fh campus u Becu ide vec 10 godina. Ko ne vjeruje neka procita... Molim vas ne lazite!
Wir werden bereit sein
Jako korisna informacija
SELMA ili selme javite se .. kad dodjete pljunite na BIH ..
Uskoro nece biti potrebna ni nostrifikacija diploma jer im je toliko kriza,nece njihovi da rade prljave poslove i vikende pa ce moliti balkance i istok evrope.
@bosnavazda to je bosnjake muslimane namijenjeno da Vam lagamo uzmu Bosnu koju volite a cim vecina ode tamo mrzi je iz dna duse ... u pravu sibto sto si napisao ..otvaraju se maksimalno, treba im radne snage a balkanci subim bolji nego neki drugi,
Zapad samo dobro zapamtite..sci bjeze na zapad niko u Rusiju, Tursku, Gruziju. Samo od Bregane sjevernije i zapadnije
@Bombonica2305 Rusija je po broju onih koji dolaze na svijetu treća, odmah iza SAD-a i Kanade.
Eto vam prilike za karijeru zivota. Samo niko ne kaze da kad svi odu , u BiH nece biti nikoga da vam zube popravi pritisak izmeri a stari ce moci da se bacaju sa balkona. Vise ce ih faliti u BiH nego u Becu. Al to slabo ko kapira.