Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hhahah hahaha h ahah sta ce izvoziti kad uvoze 70% hrane i svega ostalog Sad ce krenuti sver komerc, uzoz, prepakivanje i slanje u Rusiju dok ovi ne skontaju da ananas, papaja, kivi, mango,kafa ne raste u rs i slicno :):):)
Pa i u manjem entitetu vecina dobrostojecoh firmi su u bosnjackom vlasnistvu. Vlasi ne izvoze ni 10% od ukupnog izvoza BiH :))
Povlašteni status se daje državama a ne nekim regijama ili dijelovima te države. Dakle sve što dobije RS dobiće i FBiH, dakle država BiH. Ovdje nema ljubavi, samo interes. a da li će neki Rus kupiti ovo ili ono odlučuje u marketu on sam.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Šta da izvozimo kad se ništa ne proizvodi, rakiju ne piju jer imaju votku. Jedino kvalitetno što možemo izvesti u Rusiju su korumpirani političari.
Moze se turizam izvozit' jarane,npr rafting na Vrbasu...itd
izvozice cetnike
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Republika Srpska
I ovi rusi nemaju od čega da žive, a da ulažu u zločinačku i genocidnu tvorevinu ; to je apsurd.
Srpski ''narod'' jedino moze srpkinje u najam izvoziti :D
wow rs je ekonomska sila koja je samo cekala ovo, proizvodi se sve u rsu, napredak se vidi na svakom cosku, sunce grije cvjetaju bandere
ebo zemlju kojoj je Rusija zapad...
koje robe?
Izvozicemo teroriste u Sibir na omladinske radne akcije... Udarnicke znacke sa dvoglavim orlom su nabavljene a dizanje četničke zastave (crne) je čast za najbolje brigadire... Broj mjesta neograničen!!!
Izvozicemo teroriste u Sibir na omladinske radne akcije... Udarnicke znacke sa dvoglavim orlom su nabavljene a dizanje četničke zastave (crne) je čast za najbolje brigadire... Broj mjesta neograničen!!!
NEKE ZEMLJE UVEDU OLAKŠICE ZA CIJELU BOSNU I HERCEGOVINU SA SVEENTITETIMA I DISTRIHTIMA, A NEKE BOGA MI DAJU OLAKŠICE SAMO JEDNOM ENTITETU. BAŠ IZBALANSIRANA VANJSKA POLITIKA RUSKE FEDERACIJE PREMA BIH... NEMA ŠTA.
.......e sad će stići blagostanje u rs..........donesete golu gu..cu, dobijete k..........
NEMOJTE TAKO, NEBESKI NAROD ZASLUŽUJE BOLJI PLASMAN SVOJE ROBE!
Zar se smije prodavati Rusiji, zar nije još uvijek zabrana na snazi?
OK, nisam znao da je samo za EU, mislio sam da i zemlje koje hoće u EU moraju slijediti zabranu, hvala!
Kako je narod ovdje glup. Srbi se nadaju da Putin koji ima vise od 10 miliona stanovnika samo u Moskvi ce gubiti san zbog sikirancije za RS koja ima malo vise od milion stanovnika. A sa druge strane, mi Bosnjaci mislimo da ce Erdogana koji ima preko 14 miliona stanovnika u jednom Istanbulu gubiti san zbog nekih 2 miliona Bosnjaka. Mi svi imamo kompleks gdje mislimo da smo bitni svijetu, a svi nas gledaju kao najveci jad. Boli i Putin i Erdogana cuna za nase ekonomke krize jer nisu oni placeni da nas spasavaju. Cinjenica da je Rusija naredila vracanje dugova Srbijancima nekoliko dana nakon vojne parade pokazuje koliko ih boli kita za bratstvom kada je u pitanju novac. Ekonomija i lova si iznad svih vjerskih, etnickih, i politickih veza. Dok mi neshvatimo to, ovaj cirkuz ce se nastaviti.
Masallah..
Šta je sa FBiH? A da, mi smo za fašiste druga država! Mamu vam maminu!!!