Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi oduzimajte dok vam rujo ne krene sa t 72 pa ćeš moći jedino prašinu oduzeti. Tako provocirate isto kao europa sa primicanjem Nato-a pa će biti Amerika help. Mislim, Rusi jesu zločinci i katastrofalni ali ovo što ovi sad rade je čisti idiotizam i provokacija.
Okrenuli se svi protiv Rusije, a ne mogu im nista. Nema ko nije slao naoruzanje i staro i najmodernije u Ukrajinu, pa evo Rusi doduse uz ogromne gubitke ali zauzimaju... Ne mogu ni da zamislim snagu Rusije kad uspjevaju svemu da se opru.
Ovako i mi trebamo ovom iz Hercegovine
Traze gujici cepa izgleda..
Ovako su strani plaćenici razvalili i gurnuli u rat Jugoslaviju 90'tih, Ukrajinu 2014, a bogme i cijeli svijet 1914. i 1939. Latvija nema 1 km autoputa a nalazi se lafo u EU. Što manja banana država, bolji sluga cionista a sve na račun vlastitog naroda. Ova budala koja je to naredila sigurno neće ginuti u ratu, nego već ima vile po Italiji...
gooUser167766649, strani placenici krivi sto su chetalji poceli ubijati u Hrvatskoj, BiH i Kosovu?! Nisi ti dobar!!!
Svi koji negativno komentiraju ovu odluku suverene vlade su Latvije su Srbi. Zabilježite im nickove da se zna.
seinfeld, ne srbi vec chetalji!
Nidje veze haha
LATVIJA TRAŽI GUJCI ČEPA..HAHA, KAD SE ZAPUCA OSTAVIT ĆE JE NA CJEDILU...
Fasizam.
Lazna zapadnjacka demokratija
glupost
Poslije će biti kuku mene joj....
Hitler bi bio ponosan na Letonce.
Samo vi dirajte mečku u ...... pa će te poslije da cvilite.